Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο του Δήμου Περιστερίου, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου | newsbreak

Μοιραστειτε το

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ), με τη υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου «Λαϊκό».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020, ώρες 9:00 – 13:00 στην αίθουσα Εκθέσεων Τέχνης του Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι» (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως).

Όσοι ενδιαφέρεστε να δώσετε αίμα, μπορείτε να κλείσετε τηλεφωνικά το προσωπικό σας ραντεβού, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου (τηλ. 2105701078, ώρες 8:00-15:00).

Ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει στην προσπάθεια για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες. Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα