Εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας για αποκατάσταση στους λιμένες του Δήμου Πύλου-Νέστορος

Μοιραστειτε το

Η εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας ΚΕΠΑ Αττικής ΑΤΕ, της εργολαβίας που αφορά την αποκατάσταση ζημιών στους λιμένες του Δήμου Πύλου-Νέστορος, από τη θεομηνία της 29ης Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δήμο Πύλου-Νέστορος.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας σε συνάντηση που είχε με την επιβλέπουσα του έργου από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, του Υπουργείου Υποδομών Ακριβούλα Χάραρη και τον επικεφαλής μηχανικό της αναδόχου εταιρείας, εξετάστηκαν τεχνικά ζητήματα εκτέλεσης του έργου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Πύλου Θεόδωρου Χαραμαρά, του Προέδρου της Κοινότητας Πύλου Ηλία Γουρνά, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Βασίλειου Τσώνη, του υπεύθυνου Μηχανικού του Δήμου Γεωργίου Τζιβίσκου και του Υπολιμενάρχη Πύλου Λεωνίδα Κουκούτση.

Η υπογραφή της σύμβασης για το εν λόγω έργο, προϋπολογισμού 2,5 εκατ. Ευρώ, έγινε μεταξύ της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και της αναδόχου εταιρείας.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του ανέφερε«Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η παρούσα Δημοτική Αρχή κατάφερε να βρει λύση και να ολοκληρώσει τις ενέργειες που απαιτούνταν, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη σημερινή εγκατάσταση του αναδόχου εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης των λιμένων του Δήμου μας. Με συντονισμό και συνεχή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, πετύχαμε την έκδοση ανανεωμένης απόφασης κήρυξης της περιοχής μας σε έκτακτη ανάγκη και την έγκριση δέσμευσης του ποσού των 3.000.000,00 €. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα επιτευχθεί η αναβάθμιση των υποδομών στα λιμάνια, αλλά και η προστασία της παράκτιας περιοχής».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα