Είχε το μυαλό στην Κράσνονταρ

Μοιραστειτε το

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε απόψε (18/09) και μάλιστα εντός έδρας ο ΠΑΟΚ.

Παρότι προηγήθηκε ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να κάνει το 2Χ2 στη Super League, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τον Ατρόμητο.

Οι «ασπρόμαυροιι», τέσσερις ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα των play off του Champions League με την Κράσνονταρ, παρατάχθηκαν με πέντε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που απέκλεισε την Μπενφίκα, στην προσπάθεια του Άμπελ Φερέιρα να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει του ταξιδιού στη Ρωσία. 

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος, που μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Βόλο, παρουσιάστηκε εντελώς «μεταμορφωμένος» και αποφασισμένος για όλα.

Στο 33′ ο Τζόλης σκόραρε αλλά πήρε την μπάλα σε θέση οφ-σάϊντ και σωστά το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Γ. Χατζηνάκου.

Στην επανάληψη ο Κάναντι έκανε σύντομα μια αλλαγή με τον Κωτσόπουλο αντί του Μανούσου. Στο 51′ ο Γιαννιώτης έδιωξε σε κόρνερ δυνατό αριστερό σουτ του Τζόλη. Από το 52΄ και μετά υπήρξε ένα «φεστιβάλ» ευκαιριών και ωραίων φάσεων. Αρχικά ο Ατρόμητος είχε δυο μοναδικές ευκαιρίες. Στο λεπτό αυτό ο Κιβρακίδης σημάδεψε το δοκάρι του Ζ. Ζίφκοβιτς και αμέσως μετά ο Γιακουμάκης από κοντά και πλάγια σε άδεια εστία έστειλε άουτ την μπάλα. 

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο 57′ και ο Αντρ. Ζίφκοβιτς άνοιξε το σκορ (1-0) μετά από συνεργασία με τους Σβαμπ και Μιχαηλίδη. Όμως στην αντεπίθεση ο Ατρόμητος έχασε νέα τεράστια ευκαιρία με τον Ραμπέγιο που αστόχησε από άριστη θέση. Το γκολ του ΠΑΟΚ δεν απάλλαξε τους γηπεδούχους από την πίεση αλλά αύξησε την επιθετικότητα των Αθηναίων.

Η πίεση του Ατρόμητου απέδωσε στο 76΄ σε φάση σύγχυσης στα καρέ του Ζίβκοβιτς. Ο Μιχάϊ στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας για λογαριασμό των φιλοξενούμενων (1-1). 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...