Δύο ξένοι στο ίδιο κανάλι! Μουτσινάς και Μαλέσκου σε… εμφύλιο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός και η κόντρα ΜουτσινάΜαλέσκου καλά κρατεί, παρόλο που και οι δύο βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη!

Το πρώτο «επεισόδιο» σημειώθηκε τον Οκτώβριο του έτους που μας αποχαιρέτησε, όταν η Μαλέσκου είχε πει σε συνέντευξή της ότι δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα για την τηλεοπτική εξέλιξή της, ούτε στην προώθηση του Νίκου Μουτσινά μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι».

«Δεν μου αρέσει ο όρος “χρωστώ”. Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα. Επειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν “χρωστά”. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος “οφείλει” υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει”; Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση» είχε πει η Μαλέσκου, με τον Μουτσινά να δίνει και αυτός μια συνέντευξη καπάκι, ρίχνοντας τις μπηχτές του: «Γενικά δεν θεωρώ ότι χρωστά κανείς σε κανέναν. Η τηλεόραση είναι πάρε δώσε. Ολοι έχουμε μια προσωπικότητα και κάτι να προσφέρουμε. Οταν κάνεις κάτι, είναι αυτό που λένε “κάνε το καλό και ρίξ’ το στον γιαλό”. Κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου ουσιαστικά. Είναι όλα ενέργεια. Οπότε, εάν εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, έχει τελειώσει, είσαι ΟΚ».

Για τα μάτια του κόσμου

Από τότε οι δυο τους φάνηκε να τα βρήκαν, αντάλλαξαν επισκέψεις στις εκπομπές τους, αλλά όλα αυτά προφανώς γιατί συστεγάζονται στο κανάλι του Φαλήρου. Πόσο όμως μπορεί να κρατήσει το «καλό» κλίμα;

Οπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, Μουτσινάς και Μαλέσκου έκαναν unfollow ο ένας στον άλλον στο Instagram και έτσι έπαψαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Το τι έγινε ανάμεσά τους μόνον εκείνοι το ξέρουν, αλλά, όπως είναι γνωστό στον κόσμο της showbiz και της τηλεόρασης, τίποτα δεν μένει κρυφό και έτσι αργά ή γρήγορα όλα θα βγούνε στη φόρα!

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα