Δόμνα Κουντούρη: Ο λόγος που την οδήγησε να γίνει τραγουδίστρια του δρόμου (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

H «ατίθαση» παίκτρια του «Fame Story 3», Δόμνα Κουντούρη, πριν λίγους μήνες εξομολογήθηκε πως πάσχει από διπολική διαταραχή. Ωστόσο η ασθένειά της αυτή δεν της στέρησε την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι μουσικές σκηνές έχουν βάλει λουκέτο με αποτέλεσμα πολλοί καλλιτέχνες να βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο. Εκτός όμως τις οικονομικές δυσκολίες που τους επιφέρει αυτή η κατάσταση, άλλο τόσο επηρεάζονται ψυχολογικά επειδή δεν μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπάνε περισσότερο.

Η Δόμνα Κουντούρη ωστόσο, βρήκε την λύση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Pop Up» εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να αρχίζει να τραγουδάει στον δρόμο της Διονυσίου Αεροπαγείτου.

«Στο εξωτερικό παίζουν στον δρόμο σολίστες, άνθρωποι που είναι πραγματικά μουσικοί, όχι εγώ που γράφω πέντε τραγούδια. Είναι ένας τρόπος να δηλώσεις κάποια πράγματα. Το πρώτο πράγμα που δηλώνεις βγαίνοντας στον δρόμο είναι ότι δεν χρειάζεσαι “ενδιάμεσα” για να επικοινωνήσεις με το κοινό σου. Δεν είναι το οικονομικό. Δεν έχει ιδιαίτερα χρήματα στον δρόμο. Πιο πολύ είναι ότι δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, δεν μπορώ να με φιμώνουν, δεν μπορώ να μου κλείνουν το στόμα και να μην με αφήνουν να κάνω αυτό που μου έδωσε ο Θεός»

Πηγή
Author: lamprina

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα