Δωρεά 2.000 ιατρικές μάσκες στους εργαζόμενους των ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης από τον οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο οργανισμός «Μαλλιάρης-Παιδεία» συνεχίζει τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δωρίζοντας 2.000 ιατρικές μάσκες υψηλής ποιότητας στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης.

Η παράδοση του υλικού έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου, από τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη, στον Πρόεδρο του σωματείου κ. Πρόδρομο Δεβελόγλου, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, παρουσία μελών του δ.σ. και στελεχών του Εθνικού Κέντρου.

«Η συγκεκριμένη προσφορά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ είναι, εκτός των άλλων, μια έκφραση ευχαριστηρίων για τις μάχες που δίνουν καθημερινά, στην αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών και για τη διάσωση της ζωής συνανθρώπων μας», υπογράμμισε ο κ. Μαλλιάρης, προσθέτοντας «θα είμαστε πάντα δίπλα σας, υποστηρίζοντας το έργο σας, όσο μπορούμε».

Ο κ. Δεβελόγλου, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Οργανισμό και προσωπικά τον κ. Μαλλιάρη για την προσφορά και περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκούν το λειτούργημα τους.

Εκτός από τις μάσκες, ο κ. Αντώνης Μαλλιάρης χάρισε στο σωματείο 30 οδηγούς πόλης, σπιράλ, δέκα ημερολόγια 2021 με θέμα «Η επανάσταση του 1821» και δέκα αντίτυπα του βιβλίου «Πρώτες Βοήθειες και Βασική Υποστήριξη Ζωής (ΚΑΡΠΑ)», των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα