Δωρεάν εξετάσεις για HIV και Ηπατίτιδες B & C στο Δήμο Περιστερίου κάθε Δευτέρα | newsbreak

Μοιραστειτε το

Κάθε Δευτέρα, πλέον, θα πραγματοποιούνται οι δωρεάν εξετάσεις για HIV και για τις Ηπατίτιδες B & C στο Δήμο Περιστερίου, σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Αυτό ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι η εν λόγω αλλαγή ημέρας αφορά το διάστημα μέχρι τέλος του 2020.

Επισημαίνουμε ότι για το μήνα Οκτώβρη, οι εξετάσεις θα γίνουν την Δευτέρα στις 12, τη Δευτέρα στις 19 και τη Δευτέρα στις 26 του μηνός, τις ώρες 18:00 – 21:00, τηρουμένων όλων των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι οι δωρεάν εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου, όπου θα σταθμεύει η κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS, με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα