Δυσαρέσκεια από το περιβάλλον Ανδρουλάκη για τα ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Μοιραστειτε το

Πηγές του περιβάλλοντος του Νίκου Ανδρουλάκη εκφράζουν την δυσφορία για τις συζητήσεις για την διεξαγωγή των ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Πηγές από το περιβάλλον του υποψηφίου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται οι συζητήσεις για την διεξαγωγή των ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψηφίους για την ηγεσία.

Όπως αναφέρουν «Ο τρόπος διεξαγωγής των τηλεοπτικών αναμετρήσεων που είχε ακολουθηθεί στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του 2017 υπό την αιγίδα της επιτροπής Αλιβιζάτου είχε συμβάλει στην επιτυχία της όλης διαδικασίας. Είχαν δε, οι συζητήσεις εκείνες, υψηλή τηλεθέαση και συνέβαλαν στην μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές».

Ακόμη, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «Για το λόγο αυτό προτείναμε να ακολουθηθεί το ίδιο πλαίσιο, με 2 συζητήσεις στον Α’ γύρο μεταξύ όλων των υποψηφίων και 1 μεταξύ των 2 πρώτων ενόψει του Β’ γύρου, ώστε όλοι οι υποψήφιοι να έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις θέσεις τους για την παράταξη και τη χώρα».

«Προκαλεί έκπληξη η πρόταση παράλληλων ψηφιακών μονολόγων, χωρίς σαφείς κανόνες, με τον κάθε υποψήφιο να συμμετέχει από το σπίτι του. Συνθήκες δηλαδή που υποβαθμίζουν την όλη διαδικασία, και δεν διευκολύνουν όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μια ζωντανή συζήτηση, όπως έγινε με επιτυχία το 2017», καταλήγουν πηγές από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία – Κορονοϊός: Σάλος για δήμαρχο που έσπασε την καραντίνα και πήγε σε εκδηλώσεις

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...