Δυο χρόνια από τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα-Έγκλημα χωρίς ενόχους – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια ο βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες του  Αλβανικού καθεστώτος. Η εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα παραμένει ακόμη και σήμερα ένα έγκλημα χωρίς ενόχους, με το Αλβανικό παρακράτος να συνεχίζει τις προκλήσεις κατά της οικογένειας του Εθνομάρτυρα Κατσίφα.

Το ελληνικό κράτος που έκλεισε τα μάτια στην δολοφονία, χαρακτηρίζοντας το ελληνόπουλο ούτε λίγο ούτε πολύ ως εξτρεμιστή δεν απαίτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Ακόμη και σήμερα δεν αγγίζει το ζήτημα προτάσσοντας τις διμερείς σχέσεις με ένα ανελεύθερο καθεστώς που εποφθαλμιά τον ελληνισμό.

Ο Κωνσταντίνος δολοφονήθηκε γιατί ήταν Ελληνόπουλο. Ενοχλούσε το βρώμικο καθεστώς της Αλβανίας και η παρουσία του ήταν εμπόδιο στην πλήρη διάλυση του ελληνισμού στη Βόρειο Ήπειρο. Ο Κωνσταντίνος έγραψε Ιστορία.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον HELLASFM

Οι σημερινές αποκαλύψεις στον Hellasfm στην εκπομπή του Δημήτρη Φιλιππίδη από τον γαμπρό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Άκη Σακελλαράκη συγκλονίζουν. Ο Κωνσταντίνος την προηγούμενη της δολοφονίας του είχε δεχτεί μαζική επίθεση από αστυνομικούς , πράκτορες και κοσοβάρους οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς και μάλιστα χρησιμοποίησαν ειδικές τεχνικές για να μην είναι εμφανή τα χτυπήματα. Αυτό αποδεικνύει ότι το Αλβανικό καθεστώς σχεδίαζε τη δολοφονία του Κατσίφα, που ενοχλούσε με την παρουσία του και έψαχνε την παραμικρή αφορμή για να ενεργοποιήσει το σχέδιο εκτέλεσης του.

Ο Κωνσταντίνος βαριά χτυπημένος προσπάθησε να κρύψει από τη  μητέρα του το συμβάν, το τελευταίο βράδυ της ζωής του, αισθανόμενος αυτό που έρχεται. «Όλο το βράδυ κοιτούσε ανατολικά προς την Ελλάδα. με θλιμμένο ύφος», είπε η μητέρα του, που δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί.

Η σημερινή παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάσση, στο μνήμα στου Κωνσταντίνου Κατσίφα, στους Βουλιαράτες αποτέλεσε έκπληξη και αναγνώριση του εγκλήματος, αν και θα περίμενε ο ελληνισμός εκτός  από λόγια συμπόνοιας να ακούσει κάτι παραπάνω και κυρίως να δει ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

«Με τη συμπλήρωση 2 ετών από το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, είχα σήμερα την ευκαιρία να συλλυπηθώ τους γονείς του και να αφήσω ένα λουλούδι στο μνήμα του στους Βουλιαράτες», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Η Ελλάδα οφείλει στον Εθνομάρτυρα Κατσίφα, να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Μέχρι τότε η οποιαδήποτε σχέση με το Αλβανικό καθεστώς δεν μπορεί να είναι ξεκομμένη από την στυγερή δολοφονία, που είχε πολιτικά και εθνικά κίνητρα.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα