Δρόσος Τσαβλής: “Αύριο θα ειπωθούν αλήθειες-Θα λάμψει η αλήθεια” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Αντίδραση με υπονούμενα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης από τον Δρόσο Τσαβλή, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, που μετά τις αποκαλύψεις για παραβίαση της διαδικασίας εμβολιασμού δόθηκε εντολή απομάκρυνσης του, ενώ το κυβερνών κόμμα ανέστειλε την κομματική του ιδιότητα.

Ο κ. Τσαβλής στη δήλωση του καλεί αύριο  συνέντευξη τύπου στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου όπου προανήγειλε πως θα ακουστούν αλήθειες.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο μεγαλύτερος φιλόσοφος της Ελλάδας, ο Αριστοτέλης ο Μακεδόνας, έμεινε στην ιστορία και ενέπνευσε όλους τους σύγχρονους φιλοσόφους για την Ηθική.
Πολλούς αιώνες μετά, ο Οδυσσέας Ελύτης έγραψε για τον Ήλιο της Δικαιοσύνης.
Γι’ αυτό κ. Δήμαρχε, σε αυτήν την πόλη, οι προσωπικές σας φιλοδοξίες δεν μπορούν να είναι πάνω από τη δικαιοσύνη και την ηθική.
Σαν άλλος Λουδοβίκος 14ος αποφασίσατε και διατάξατε την παραίτησή μου από Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου επικαλούμενους λόγους ήθους.
Σας διαβεβαιώνω, ότι δεν θα αφήσω κανέναν να αμφισβητήσει την ηθική μου, την οποία έχω αποδείξει στην επιστημονική, την κοινωνική αλλά και στην πολιτική μου ζωή.
Θα χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα για να λάμψει η αλήθεια.
Τελειώσανε στην Θεσσαλονίκη οι μέρες όπου ο 3ος όροφος του Δημαρχιακού Μεγάρου θα παίζει τον ρόλο του άμεμπτου κριτή και του θεματοφύλακα της “δήθεν νομιμότητας” στις ζωές μας.
Γι’ αυτό καλώ αύριο το πρωί στη 1.00 μμ στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου, με τα προβλεπόμενα μέτρα, συνέντευξη τύπου για να ακουστούν και να ειπωθούν όλες οι αλήθειες.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα