Δολοφονική επίθεση σε ανήλικο στην Αργυρούπολη από συμμορία! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις έχει λάβει η βία των συμμοριών στην Αθήνα. Τελευταίο κρούσμα χθες το απόγευμα στην πλατεία Βενιζέλου στην Αργυρούπολη, όπου συμμορία προερχόμενη από την Τερψιθέα Γλυφάδας, λήστεψε, ξυλοκόπησε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο 17 χρονό παιδί.

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια οικογενειών με μικρά παιδιά που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην πλατεία. Να σημειωθεί ότι οι επιτιθέμενοι ήταν πολυάριθμοι και δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Είχε προηγηθεί άλλη επίθεση με φθορές σε σπίτια και αυτοκίνητα, οι δράστες όμως αποχώρησαν και ουδείς συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbreak.gr Οι δράστες κάποιοι εκ των οποίων σίγουρα ήταν ανήλικοι, προσέγγισαν το παιδί προκειμένου να του πάρουν το κινητό και όσα χρήματα είχε πάνω του. Το παιδί αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα η συμμορία να το ξυλοκοπήσει ανελέητα και να του προξενήσει τραύματα με αιχμηρά αντικείμενα. Παρευρισκόμενοι μιλούν για σουγιάδες.

Ένα από τα τραύματα μάλιστα ήταν δίπλα στην καρωτίδα του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Επιτέλους πρέπει η πολιτεία να παρέμβει και να διαλύσει αυτές τις δολοφονικές συμμορίες, πριν οι πόλεις μετατραπούν σε πεδία μάχης. Ειδικά στην συγκεκριμένη περιοχή ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών είναι θέμα προστασίας ζωών, αφού η δράση τους είναι συνεχής και κλιμακούμενη.

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα