Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο 16χρονος κατηγορούμενος – Τι υποστήριξε

Μοιραστειτε το

Στις φυλακές ανηλίκων θα οδηγηθεί ο 16χρονος μετά την απολογία του για το άγριο έγκλημα με θύμα 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα.

Ο ανήλικος απολογήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας που φέρεται να διέπραξε από κοινού με έναν 17χρονο, συγκατηγορούμενο του πλέον στην υπόθεση, σε βάρος της γυναίκας, έγκλημα στο οποίο φέρεται να ήταν παρούσα η 15χρονη κόρη του θύματος η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην δολοφονία.

Το 16χρονο αγόρι κρίθηκε προφυλακιστέο, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, μετά την απολογία του στην οποία φαίνεται να αρνείται όσα του αποδίδονται στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος φέρεται να υπέδειξε στην δικαστική λειτουργό, τον 17χρονο συγκατηγορούμενο του ως δράστη της άγριας δολοφονίας, με πολλαπλές μαχαιριές, της γυναίκας. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως την ημέρα της δολοφονίας βρέθηκε στο διαμέρισμα του θύματος, με την κόρη της και τον 17χρονο φίλο της χωρίς να γνωρίζει τι επρόκειτο να συμβεί.

Σύμφωνα με το συνήγορο του 16χρονου Θανάση Ράπτη, ο εντολέας του αποδέχεται ότι δεν εμπόδισε την δολοφονία και ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν κατήγγειλε άμεσα στις αστυνομικές αρχές το έγκλημα. Όπως αναφέρει ο δικηγόρος, ο ανήλικος παρέμεινε με τους άλλους δύο συγκατηγορουμένους του από φόβο και αμηχανία αρχικά, ωστόσο στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι όπου και παραδόθηκε στις αρχές.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Μισή μέρα έμεινε μέσα στο διαμέρισμα με τη δολοφονημένη μητέρα της και τον συγκατηγορούμενο της στο έγκλημα, η 15χρονη κόρη της 50χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Αγία Βαρβάρα.

Και ενώ, όπως ομολόγησε, είχε σχεδιάσει και ήταν στο διπλανό δωμάτιο την ώρα της δολοφονίας , δεν δίστασε να μείνει αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι με τους φυσικούς αυτουργούς και το πτώμα της μητέρας της μέχρι να βρουν λύση το πως θα εξαφανίσουν τη δολοφονημένη γυναίκα.

Το σχέδιο να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι εκτός σπιτιού ναυάγησε καθώς οι γείτονες άρχισαν να χτυπούν να κουδούνια της πόρτας καθώς δεν είχαν νέα της 50χρονης.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, όπως αποτυπώνεται στη δικογραφία, η 15χρονη και οι δυο ανήλικοι συγκατηγορούμενοι της άρπαξαν την κάρτα ανάληψης της 50χρονης και έβγαλαν από το λογαριασμό 500 ευρώ.

Από αυτά τα χρήματα ένα ποσό έδωσαν και στον 17χρόνο Έλληνα ο οποίος ήταν και ο φυσικός αυτουργούς της δολοφονίας και μέχρι αυτή την ώρα αναζητείται.

Τα υπόλοιπα χρήματα πήραν η 15χρονη και ο 17χρόνος Ρουμάνος φίλος της και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

Η κόρη του θύματος προσπαθούσε για ώρες να περιγράψει στους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών τη θυελλώδη σχέση που είχε με τη μητέρα της καθώς όπως η ίδια ισχυρίζεται, την καταπίεζε, τη χτυπούσε και την είχε απειλήσει ότι θα την στείλει σε ίδρυμα.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε επίσης ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε με σουγιά τύπου «πεταλούδα» που ανήκε στον ανήλικο φίλο της 15χρονης κόρης.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...