Δολοφονήθηκε με δηλητήριο πασίγνωστος παραγωγός του Netflix; Ένας συνεργάτης του, βασικός ύποπτος | newsbreak

Μοιραστειτε το

Νεκρός βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στα 39 του χρόνια ο Λιν Κι, δισεκατομμυριούχος και CEO της κινέζικης εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών «Yoozoo», που θα ήταν και παραγωγός της προσεχούς σειράς στο Netflix, «The Three Body Problem».

Ο Κινέζος μεγιστάνας, που έγινε πάμπλουτος φτιάχνοντας παιχνίδια εμπνευσμένα από τον «Αρχοντα των Δακτυλιδιών» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε αδιαθεσία και εξακολουθούσε να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, μέχρι που προέκυψε κάποια ραγδαία επιδείνωση και τελικά κατέληξε.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Παρασκευή τον θάνατό του, που εικάζεται ότι προήλθε από δηλητηριασμένο τσάι. Η αστυνομία της Σανγκάης διερευνά τον ρόλο ενός συνεργάτη του, του Ξου Γιάο, επικεφαλής του τμήματος ταινιών της Yoozoo, που θεωρείται ως βασικός ύποπτος.

Πολυεκατομμυριούχος «παιχνιδάς»

Ο Λιν πιστεύεται ότι είχε περιουσία που ξεπερνούσε τα 960.000.000 ευρώ σύμφωνα με τη Hurun China Rich List. Ιδρυσε την εταιρία Yoozoo το 2009 και την οδήγησε με επιτυχία στη μετάβαση από το video gaming στο gaming στα κινητά.

«Αντίο, νιότη. Θα είμαστε μαζί, θα συνεχίσουμε να είμαστε ευγενικοί, θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην καλοσύνη και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε εναντίον του κακού» ανέφερε η εταιρία σε μια συναισθηματικά φορτισμένη αποχαιρετιστήρια δήλωση στον ιδρυτή της.

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα