Διπλωματικές πηγές: Δεν έχει συμφωνηθεί συνάντηση Ν. Δένδια-Μ. Τσαβούσογλου

Μοιραστειτε το

Δεν έχει προγραμματιστεί ή συμφωνηθεί συνάντηση μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου διευκρινίζουν διπλωματικές πηγές  που σχολιάζουν τις σημερινές δηλώσεις του κ. Τσαβούσογλου κατά τη συνάντησή του με πρέσβεις κρατών -μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε πως οι δύο άνδρες έχουν συμφωνήσει να συναντηθούν, αν και δεν έχει ακόμα καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Όπως επισημαίνουν οι διπλωματικές πηγές όμως, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών διατηρεί προσωπική φιλική σχέση με τον Τούρκο ομόλογό του από σειρά ετών, πλην όμως, δεν έχει συμφωνηθεί και προγραμματισθεί συνάντησή τους για το προσεχές διάστημα. «Βεβαίως, ο κ. Δένδιας παραμένει ανοιχτός στο ενδεχόμενο μίας συνάντησης με τον κ. Τσαβούσογλου, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες», υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες Αθήνα και Άγκυρα συμφώνησαν να ξεκινήσει ο 61ος γύρος των διερευνητικών επαφών στις 25 Ιανουαρίου 2021, στην Κωνσταντινούπολη. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...