Διατακτικές επιταγές στα παιδιά της Κοινωνικής Κουζίνας του Δήμου Σερρών – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Διατακτικές επιταγές για τα παιδιά των οικογενειών της Κοινωνικής Κουζίνας του Δήμου Σερρών επέδωσαν σήμερα στον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σερρών «Άγιος Λουκάς».

Συγκεκριμένα, το Σωματείο Εργαζομένων με στόχο να στηρίξει τους συνδημότες που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού αποφάσισε ομόφωνα να προσφέρει στην Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου Σερρών 20 διατακτικές επιταγές αξίας 20 ευρώ έκαστη για την αγορά τροφίμων και ειδών ανάγκης από καταστήματα σούπερ μάρκετ.

«Παράλληλα με το σπουδαίο έργο που επιτελούν στην πρώτη γραμμή της μάχης, οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Σερρών αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν ξεχνούν τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Η απόφασή τους για την ενίσχυση των παιδιών της Κοινωνικής Κουζίνας του Δήμου Σερρών αποτελεί μία ουσιαστική πράξη προσφοράς και αγάπης», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης παραλαμβάνοντας τις επιταγές από τον πρόεδρο του Σωματείου Γιάννη Αγοραστό παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού Σωτηρίας Πάνου – Αναστασιάδου.

«Εκτιμούμε αφάνταστα τις δράσεις του Δήμου Σερρών για την ουσιαστική στήριξη του Νοσοκομείου ιδιαίτερα στη διάρκεια της πανδημίας. Με το ίδιο πνεύμα αλληλεγγύης προχωράμε σε μία συμβολική κίνηση προσφοράς στους οικονομικά ευάλωτους συνδημότες μας», τόνισε ο κ.Αγοραστός.

Ο Δήμαρχος Σερρών ευχαρίστησε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου σημειώνοντας ότι με τη συνεργασία και την αλληλεγγύη θα βγούμε νικητές όχι μόνο από τον υγειονομικό αλλά και τον ανθρωπιστικό πόλεμο.

«Είμαστε υπερήφανοι για την αγάπη που δείχνουν όλοι οι Σερραίοι, πολίτες, επιχειρηματίες και φορείς, οι οποίοι στηρίζουν με συγκινητικό τρόπο τις κοινωνικές δομές του Δήμου Σερρών», κατέληξε ο κ.Χρυσάφης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποβολή αιτήσεων για την Εκστρατεία Αγάπης του Δήμου Σερρών και του ομίλου «Κάντζας»

Πανελλαδική πρωτιά για τον Δήμο Σερρών!

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της ελπίδας στις Σέρρες

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα