Διαθέσιμα από το 2021 τα Galaxy A12 και Galaxy A02s της Samsung

Μοιραστειτε το

Η Samsung Electronics παρουσίασε τα νέα smartphones Galaxy A12 και Galaxy A02s, για ακόμη πιο προσιτή καινοτομία με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, πολλαπλές κάμερες και μεγάλη οθόνη.
Τα Galaxy A02s και A12 διαθέτουν οθόνη HD+ Infinity-V 6,5 ιντσών με υψηλή ευκρίνεια, ενώ η μπαταρία μεγάλης διάρκειας 5.000 mAh εξασφαλίζει την παρακολούθηση περιεχόμενου, χωρίς διαλείμματα. Ακόμα, χάρη στην ταχεία φόρτιση 15W, ο χρόνος φόρτισης μειώνεται.
Σε επίπεδο φωτογραφικών ικανοτήτων, η 48 Megapixel κάμερα του Galaxy A12 και η 13 Megapixel κάμερα του A02s εξασφαλίζουν την αποτύπωση σημαντικών στιγμών σε υψηλή ποιότητα. Επίσης, το Galaxy A12 διαθέτει μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα 5 Megapixel για φωτογραφίες οριζόντιας διάταξης. Και τα δύο ενσωματώνουν κάμερα βάθους 2 Megapixel, που επιτρέπουν στον χρήστη να επικεντρωθεί σε αυτά που έχουν σημασία, και μια Macro κάμερα 2 Megapixel για λεπτομερείς κοντινές λήψεις. 

Τα Galaxy A12 και A02s διαθέτουν κομψό σχεδιασμό που προσφέρει ευκολία στη λαβή και premium ματ φινίρισμα στο πίσω μέρος. Τόσο το Galaxy A12 όσο και το A02s κυκλοφορούν σε άσπρο και μαύρο χρώμα, ενώ το Galaxy A12 διατίθεται και σε μπλε απόχρωση. Το Galaxy A12 προστατεύεται επιπλέον από το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού τύπου της εταιρείας, ενώ διαθέτει και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι. 

Τα Galaxy A12 και Galaxy A02s θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική και κυπριακή αγορά στις αρχές του 2021.

«Τα Galaxy A12 και A02s αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας για δημιουργία προϊόντων και εμπειριών, σε όλες τις κατηγορίες τιμών, χωρίς συμβιβασμούς», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος κινητών συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο της Samsung Electronics Hellas. «Τα νέα smartphones προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στην ήδη εξαιρετική σειρά Galaxy A, προσφέροντας στους χρήστες την απαραίτητη καινοτομία, σε εξαιρετική τιμή».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...