Διαγραφή Δεληκούρα: Ρήγμα στη Μακρακώμη – Παραμένω πιστή στο όρκο μου – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Σημαντικό ρήγμα για τη νέα δημοτική αρχή του Δήμου Μακρακώμης είναι η διαγραφή της Δημοτικής Συμβούλου και προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χαρούλας Δεληκούρα από την δημοτική παράταξη, του δημάρχου Γιώργου Χαντζή. 

Η διαγραφή που έγινε μέσω των social media παραμονή Χριστουγέννων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η κ. Δεληκούρα ήταν ένα οριστικό αυτοδιοικητικό διαζύγιο που είχε διαφανεί τους τελευταίους μήνες. Η σύγκρουση της Εντεταλμένης Συμβούλου με το Δήμαρχο Γιώργο Χαντζή και το περιβάλλον του ξεκίνησε μετά από λίγους μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής και μάλιστα είχε οδηγήσει την κ. Δεληκούρα να στείλει επιστολή παραίτησης, η οποία δεν είχε γίνει τότε αποδεκτή.

Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε η κ. Δεληκούρα, υπήρχε μια συνεχής πολεμική απέναντι της , κάποιοι της έβαζαν διαρκώς εμπόδια στην υλοποίηση του έργου της και επιπροσθέτως δεν μπορούσε να συναινέσει σε πρακτικές που σαν δημοτική παράταξη προεκλογικά είχαν καταγγείλει.

Διαγραφή ή αποχώρηση; Τα όσα αναφέρει στη σημερινή απάντηση της η κ. Δεληκούρα δείχνουν ότι το ρήγμα έχει υπόβαθρο και η διαγραφή της ήταν απλά η επιβεβαίωση του. Η δημοτική σύμβουλος ήταν ξένο σώμα μιας και δεν μπορούσε να δεχτεί όπως η ίδια λέει τον τρόπο διαχείρισης και τις λογικές που είχαν υιοθετηθεί από τη δημοτική αρχή. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μέλη της δημοτικής ομάδας ( όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου) δεν συμφώνησαν με την κίνηση του δημάρχου και κράτησαν αποστάσεις.

Η κ. Δεληκούρα, τονίζει πως: «Παραμένοντας πιστή απέναντι σας και στον όρκο που έδωσα ως Δημοτική Σύμβουλος σεβόμενη πάντα το Σύνταγμα και τους Νόμους δεσμεύομαι να εκφράζω απερίσπαστα την γνώμη μου  και να ψηφίζω κατά συνείδηση αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του κοινού συμφέροντος του συνόλου των Δημοτών».

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα