Διαγγελμα του πρωθυπουργού για την πανδημία – Παρακολουθήστε LIVE

Μοιραστειτε το

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Θα ανακοινωθεί καθολικό lockdown. 

Το lockdown πιθανότατα συνεπάγεται την επιστροφή των sms, το κλείσιμο του λιανεμπορίου, ενώ θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά μόνο τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά.

Πληροφορίες θέλουν την εφαρμογή του πανελλαδικού απαγορευτικού να ξεκινά στις 6 το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου και για περίπου έναν μήνα.

Στις 15.00, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, από το Υπουργείο Οικονομικών θα παρουσιάσει τα μέτρα οικονομικής στήριξης. Τα μέτρα θα έχουν ως οδηγό τέσσερις άξονες.

Στις 18:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, θα προβούν σε ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων προστασίας για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Πηγή
Author: editor03

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...