Διαβολική σύμπτωση! Η κουμπαριά του Κούγια με τη διευθύντρια του ψυχιατρείου Τρίπολης που πήγε ο Λιγνάδης | newsbreak

Μοιραστειτε το

Φίλη του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια είναι η διευθύντρια της ψυχιατρικής κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης όπου μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι ο προφυλακισμένος για βιασμούς κατά συρροή Δημήτρης Λιγνάδης. Κατά διαβολική σύμπτωση, ο Αλέξης Κούγιας είναι κουμπάρος με τον αδελφό της.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος κρατείται από την περασμένη Παρασκευή στις φυλακές Τρίπολης, μεταφέρθηκε με βαν της Αστυνομίας στο τοπικό νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαιτούμενες ψυχολογικές εξετάσεις, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο του καταστήματος κράτησης.

Αντικαταθλιπτικά χάπια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος ελάμβανε το τελευταίο διάστημα αντικαταθλιπτικά χάπια. Ωστόσο, δεν είχε πλέον συνταγή και υποχρεωτικά έπρεπε να περάσει από ψυχιατρική κλινική προκειμένου να του χορηγηθεί νέα συνταγή για να συνεχίσει να παίρνει τα χάπια του.

Συμπτωματικά η Διευθύντρια της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βίλλυ Λάγαρη έχει παλαιόθεν φιλικές σχέσεις με τον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επίσης είναι κουμπάρος με τον αδελφό της.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε το press-gr.com βλέπουμε τον κ. Κούγια σε παλαιότερη επίσκεψή του στην Τρίπολη σε καφετέρια της πόλης με φιλική παρέα στην οποία ήταν και η κυρία Λάγαρη.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα