Διαβάστε σήμερα στη «Ν»

Μοιραστειτε το

Τρία τα «συμπτώματα» της πανδημίας στα διεθνή λιμάνια

Τα έντονα σημάδια της και στη λιμενική βιομηχανία αφήνει η πανδημία του κορονοϊού. Τρία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των επιπτώσεων, σύμφωνα με το report του porteconomics που συνέταξαν οι καθηγητές Θάνος Πάλλης και Theo Notteboom.

Διαβάστε το 

Ο λογαριασμός της εισφοράς αλληλεγγύης

Τουλάχιστον 24 διαφορετικές κατηγορίες εισοδημάτων που λαμβάνουν τα φυσικά πρόσωπα αναμένεται να εξαιρεθούν το 2021 από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τις διευκρινίσεις του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Διαβάστε το 

Ακίνητη η αγορά φοιτητικής στέγης της Θεσσαλονίκης

Άπνοια και πρωτοφανής υποτονικότητα για μέσα Σεπτεμβρίου χαρακτηρίζει την αγορά φοιτητικής στέγης στη Θεσσαλονίκη -γνωστή και με το προσωνύμιο της «φοιτητούπολης» ή «φοιτητομάνας»-, τη στιγμή μάλιστα που η πλειονότητα των διαμερισμάτων που τα προηγούμενα χρόνια διατίθεντο για βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb τους τελευταίους μήνες έχει στραφεί στις μακροχρόνιες μισθώσεις, λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, εγείροντας έντονες ανησυχίες για την τοπική κτηματαγορά και γενικότερα για την οικονομία της πόλης.

Διαβάστε το 

Διάλογος με έμπρακτη και άμεση αποκλιμάκωση ή κυρώσεις στην Τουρκία

«Είμαστε απολύτως έτοιμοι για διάλογο, αλλά χωρίς προσχηματικά επικοινωνιακά τεχνάσματα» είναι το μήνυμα του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην Άγκυρα λίγες ημέρες πριν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. «Όσον αφορά στις σχέσεις με την Ε.Ε., η επιλογή ανήκει στην Τουρκία: διάλογος με έμπρακτη, ουσιαστική και άμεση αποκλιμάκωση ή κατάλογος κυρώσεων», σημειώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη «Ν».

Διαβάστε το 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...