Δημοσκόπηση PULSE: Προβάδισμα Ανδρουλάκη στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ – Μεγάλος χαμένος ο Παπανδρέου

Μοιραστειτε το

Δημοσκόπηση PULSE: Προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη στην εκλογική κούρσα για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής ανάμεσα στους ψηφοφόρους του κόμματος. Χάνει από όλους τους υποψήφιους ο Γιώργος Παπανδρέου, σε όλα τα πιθανά σενάρια.

Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. Στη δημοσκόπηση πήραν μέρος πάνω από 4.000 πολίτες το διάστημα 20 – 25 Νοεμβρίου, με τα ερωτήματα να αφορούν τις αρχαιρεσίες του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος.

Αξιοσημείωτα είναι τα δεδομένα που προκύπτουν από τις απαντήσεις που έδωσαν οι πολίτες, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να διαμορφώνει μια δυναμική με ανοδικές τάσεις, έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων.

Ειδικότερα ανάμεσα στους συμμετέχοντας στη δημοσκόπηση οι οποίοι είχαν ψηφίσει ήδη το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές του 2019, ο κ. Ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 30% έναντι 29% του Ανδρέα Λοβέρδου και 21% του Γιώργου Παπανδρέου.

Αντίστοιχα είναι τα ποσοστά, με τον κ. Λοβέρδο να έχει 30% και τον κ. Ανδρουλάκη 29%, ανάμεσα σε όσους δηλώνουν σίγουρη διάθεση συμμετοχής στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής.

Με βάση τα δεδομένα της δημοσκόπησης, αυτό που έχει κάνει τον Νίκο Ανδρουλάκη να κερδίζει έδαφος είναι ότι δείχνει να μπορεί να εγγυηθεί την ανανέωση του κόμματος, καθώς σε όλες τις ομάδες ερωτηθέντων έχει πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό από όλους τους υποψήφιους.

Αυτός που μάλλον δεν θα είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, θα έιναι ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς στο υποθετικό ερώτημα του ποιον θα ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο όσοι συμμετάσχουν στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ο πρώην πρωθυπουργός ηττάται από κάθε πιθανό συνυποψήφιο.

Είναι ενδεικτικό πως σε όλες τις ομάδες ερωτηθέντων και είτε έχει αντίπαλο τον Νίκο Ανδρουλάκη, είτε τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο κ. Παπανδρέου έχει μικρότερο ποσοστό και αυτό δείχνει τη διάθεση που υπάρχε προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά τα στοιχεία της δημοσκόπησης

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Μποτσουάνα: Όλα τα μέτρα που αποφάσισε η Ελλάδα για ταξιδιώτες από 9 αφρικανικές χώρες

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» οι συνεργάτες της μόλις την είδαν (video)

Θρήνος για τη χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι: Φίλοι την αποχαιρετούν στα social media

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...