Δημοσκόπηση: 6 στους 10 υπέρ των δαπανών για εξοπλισμούς και όχι στην επιστροφή των αναδρομικών! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης που διενήργησε (το διάστημα 21 έως 23 Σεπτεμβρίου) για τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η εταιρεία INTERVIEW.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας 6 στους 10 ερωτηθέντες (59%) προτιμούν να αυξηθούν οι εξοπλιστικές δαπάνες, παρά να δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους (32%).

  • Ανικανοποίητοι δηλώνουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 53% από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ενώ ένα 35% φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές του υποχρεώσεις. Το 60% των ερωτηθέντων εκτιμά πως δεν ήταν χρήσιμα τα προγράμματα οικονομικής στήριξης που εφάρμοσε η Κυβέρνηση στην περίοδο της πανδημίας.

  • Την ίδια ώρα, ικανοποιημένο εμφανίζεται το 59% των ερωτηθέντων από τις ενέργειες της Κυβέρνησης απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, στην οποία πρέπει να «απαντήσουμε στρατιωτικά» σύμφωνα με το 36% των ερωτηθέντων, έναντι 63% που προκρίνει την διπλωματική οδό.

  • Ενδιαφέρον έχουν και τα ευρήματα για τους Υπουργούς, με τους ερωτηθέντες να χαρακτηρίζουν πετυχημένους στον τομέα τους, τον Άδωνι Γεωργιάδη με ποσοστό 14%, τον Χρήστο Σταϊκούρα (11%), τους κ.κ. Κικίλια και Θεοδωρικάκο με 7% και τους κ.κ. Παναγιωτόπουλο, Βορίδη και Πιερρακάκη με ποσοστό 6%,

Νίκη Κεραμέως (3%) και Γιάννης Βρούτσης (2%)… έφαγαν μαύρο.

  • Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 19,5 μονάδες διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ (39,5% έναντι 20%) και ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 7,5%.

Δείτε την παρουσίαση ολόκληρης της δημοσκόπησης στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου «ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ»:

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα