Δημοσιογραφική αθλιότητα Ευαγγελάτου-Αρμενική Νεολαία Ελλάδος: “Είσαι ημιμαθής” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Δημοσιογραφική Αθλιότητα από τον συνήθη ύποπτο. Ανιστόρητος και εθνικά επικίνδυνος ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής , Νίκος Ευαγγελάτος παίρνει θέση στο πλευρό των εγκληματιών Ερντογάν- Αλίεφ και παρουσιάζει τους Αρμένιους ως εισβολείς στο Ναγκόρνο -Καραμπάχ. Εισβολείς οι Αρμένιοι στα εδάφη τους ,που έχουν καταληφθεί και αμφισβητούνται από ιρανικής καταγωγής μουσουλμάνους, με την συνδρομή της Άγκυρας.

«Κανονικά το Ναγκόρνο Καραμπάχ ανήκει στο Αζερμπαϊτζάν! Οι κάτοικοι του είναι Αζέροι και οι Αρμένιοι το διεκδικούν! Οι Αρμένιοι το διεκδικούν και οι κάτοικοι του οι Αζέροι δηλαδή προσπαθούν να το υπερασπιστούν!» , είναι τα λόγια του «μεγαλοδημοσιογράφου» που προσβάλουν τον Αρμενικό λαό και αλλοιώνουν την ιστορική αλήθεια. 

Σε διατεταγμένη υπηρεσία ή αμάθεια; Τα εθνικά μας συμφέροντα είναι κοινά με την Αρμενία. Ελλάδα και Αρμενία έχουν υποστεί από την τουρκική θηριωδία, Γενοκτονία. Αυτά για τον δημοσιογράφο-πολυτελείας είναι ψιλά γράμματα. Εξοργισμένη η αρμενική κοινότητα στην Ελλάδα απαντά με σκληρό τρόπο στην απρέπεια του επώνυμου παρουσιαστή. Είσαι ημιμαθής , φωνάζει η αρμενική νεολαία στην Ελλάδα.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα