Δημοκρατική εκτροπή στη Θεσσαλονίκη: Ποινικό αδίκημα να έχεις σημαία, σταματούσαν τα ΙΧ – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ποινικό αδίκημα η κατοχή ελληνικής σημαίας, την ημέρα της εθνικής επετείου. Ξεπέρασαν τα όρια στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικές αρχές και παραβιάζοντας κατάφορα το αίσθημα δικαίου και συνταγματικής νομιμότητας προχωρούσαν τις πρωινές ώρες σε ελέγχους αυτοκινήτων που οι επιβαίνοντες είχαν ελληνικές σημαίες.

Έχει χαθεί ο έλεγχος των πράξεων τους προσπαθώντας να φυλακίσουν το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων. Όπως καταγγέλλουν πολίτες της Θεσσαλονίκης εντελώς αναίτια και απρόκλητα δυνάμεις της αστυνομίας στη  Θεσσαλονίκη προχωρούσαν σε εκτεταμένους ελέγχους και σταματήσουν όσα οχήματα είχαν ελληνικές σημαίες.

Ναι δεν είναι αστείο ή φάρσα. Είναι η αλήθεια. Ανήμερα της εθνικής επετείου οικογένειες με παιδιά υποβάλλονταν σε εξευτελιστικούς ελέγχους και μεθόδους εκφοβισμού.

Όπως καταγγέλλει στην κάμερα γονέας, κατέβαινα όπως κάθε φορά με την οικογένεια μου στο κέντρο και μας σταμάτησαν λέγοντας μας ότι επειδή έχουμε σημαίες δεν επιτρέπεται η διέλευση μας.

Οι εντολές σύμφωνα με έγγραφα που έχουν δημοσιευτεί έχουν δοθεί απευθείας από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, παρερμηνεύοντας το ΦΕΚ που απαγόρευε την τέλεση παρελάσεων την 28η Οκτωβρίου, λόγω κορονοϊού.

Το ερώτημα που γεννάται είναι πως νομιμοποιούνται οι αρχές να κάνουν ελέγχους σε διερχόμενα αυτοκίνητα, να τα σταματούν επειδή έχουν ελληνικές σημαίες και να μην τους επιτρέπουν να κινηθούν. Ποιος εισαγγελέας επέτρεψε μια τέτοια αντισυνταγματική ενέργεια και κυρίως αντεθνική.

Αν κύριε Χρυσοχοϊδη είχαν Τούρκικες ή Πακιστανικές θα ήταν αποδεκτό; 

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα