Δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία η Γιουνάιτεντ

Μοιραστειτε το

Το έργο της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League απλοποιήθηκε ακόμη περισσότερο το βράδυ της Τετάρτης (3/03), μετά τη «γκέλα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας (0-0).

Ο βαθμός που απέσπασαν οι «κόκκινοι διάβολοι» (δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία χωρίς τέρματα μετά το ματς με την Τσέλσι) ναι μεν τους διατήτησε στην 2η θέση, αλλά με 14 βαθμούς διαφορά από τους πρωτοπόρους «Πολίτες» που πλέον, δεν αισθάνονται κανένα άγχος, έστω κι αν απομένουν 11 αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν στην Premier League.

Για δεύτερο σερί ματς απέτυχε να νικήσει η Λέστερ, η οποία μετά το εντός έδρας 1-3 από την Άρσεναλ, αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, στην έδρα της Μπέρνλι.

Με γκολ του ΜακΓκόλντρικ στο 30΄ η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκανε την έκπληξη και νίκησε με 1-0 την Άστον Βίλα, ωστόσο, ακόμη και μετά από αυτό το τρίποντο θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα» για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 57΄ (αποβλήθηκε ο Τζαγκέλκα), παρ΄ όλα αυτά οι «χωριάτες» δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...