«Δεν υπήρχε βιασμός» επιμένει ο προπονητής της ανήλικης τότε αθλήτριας

Μοιραστειτε το

Είχαν σχέση και πήγαιναν για γάμο με την ανήλικη τότε αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, φέρεται να είπε κατά την απολογία του, την Πέμπτη, στην ανακρίτρια ο 38χρονος πρώην προπονητής της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται, φέρεται να είπε στη δικαστική λειτουργό:

«Το 2011, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ιτέα, ήρθε στο δωμάτιο με το μαγιό της. Το σώμα της τότε ήταν διαμορφωμένο, ήταν μια κοπελάρα, με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη. Εγώ την έδιωξα από το δωμάτιο και της έκανα παρατήρηση γιατί κυκλοφορούσε έτσι το ξενοδοχείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με ταρακούνησε, γιατί κατάλαβα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει από την πλευρά της».

Για το εάν γνώριζαν οι δικοί της τι συνέβαινε, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε: «Το καλοκαίρι του 2012 ολοκληρώσαμε τη σχέση μας και βρισκόμασταν σαν ζευγάρι και μιλούσαμε για γάμο. Ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει και δε γνώριζε τίποτα για την ερωτική σχέση και, απ’ όσο μου είχε πει εκείνη, δεν είμαι σίγουρος, αν η μητέρα της ήξερε σε ποιο στάδιο είχε φτάσει σχέση μας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι την άφηναν και έβγαινε μαζί μου, όχι με την ιδιότητα του προπονητή, αυτό γινόταν απογευματινές ώρες μέχρι τις εννιά το βράδυ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι οι επαφές του με το ανήλικο κορίτσι συνεχίστηκαν όλο το 2013, οπότε και τον απέλυσαν από τον Όμιλο.

«Με πήρε τηλέφωνο ένα μέλος της διοίκησης του ομίλου και μου είπε “έλα να χαιρετήσεις γιατί σταματάς” κι εγώ κατάλαβα ότι με κάρφωσαν στον όμιλο οι γονείς της. Εγώ στη συνέχεια πήγα έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου είχαν πάει οι γονείς της. Εκεί ήταν και η αθλήτρια, η οποία ήταν στενοχωρημένη και κλαμένη. Όλη την ημέρα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους γονείς της, αλλά δεν το σήκωναν. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα, η οποία μου είπε: “έναν χρόνο σεξουαλική επαφή ρε αλήτη;” και μου το έκλεισε» φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

naftemporiki.gr

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...