Δεν υπάρχει δεκάρα «τσακιστή» στην MLS! Προ των πυλών οι αγωγές από επενδυτές | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η διοίκηση της MLS, υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο Νάρκισσο Γεωργιάδη, δήλωσε ότι καθυστερεί να παραλάβει το οριστικό σχέδιο αποτίμησης των άυλων στοιχείων από την ελεγκτική εταιρία Deloitte επειδή δεν έχει 80.000 ευρώ για να την πληρώσει!

Αυτά δήλωσε στην γενική συνέλευση των ομολογιούχων, χωρίς να εξηγήσει γιατί δεν πληρώνει τα 80.000 ευρώ, ο Γιάννης Καματάκης, βασικός μέτοχος της MLS και κύριος ωφελημένος από σειρά πωλήσεων μετοχών που είχαν πραγματοποιηθεί λίγους μήνες πριν καταρρεύσει.

Η εταιρία, η οποία εμφανιζόταν ως… κολοσσός της νέας τεχνολογίας και δεχόταν επισκέψεις πολιτικών, αποδείχθηκε χάρτινος πύργος, αφού εδώ και χρόνια ασχολούνταν κυρίως με την πώληση φθηνών κινεζικών tablets ή άλλων φορητών συσκευών.

Από την συνάντηση της διοίκησης με τους ομολογιούχους δεν υπήρξαν, πάντως, καλά νέα και ήδη ετοιμάζονται αγωγές κατά της MLS από επενδυτές που ζημιώθηκαν. Ο κ. Καματάκης είναι εξαφανισμένος, αφού δεν «βάζει πλάτη» για τη διάσωση της MLS, και η διοίκηση υπόσχεται αορίστως ότι κάποια στιγμή θα βρει (από πού, άραγε;) κεφάλαια για να στηρίξει την καθημερινή λειτουργία της.

Τώρα οι ομολογιούχοι πληροφορήθηκαν ότι στην ουσία οι πωλήσεις προϊόντων της εταιρίας έχουν σταματήσει, πως δεν υπάρχει ούτε καν σε πρωτόλεια μορφή ένα επιχειρησιακό σχέδιο διάσωσης και ότι είναι άγνωστη η ημερομηνία χρηματοδοτικής ένεσης για να σωθεί ό,τι μπορεί να σωθεί.

Ο κ. Καματάκης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα υποστήριζε διακαώς ότι η MLS έχει προοπτική, δεν θεώρησε απαραίτητο να εμφανιστεί στις γενικές συνελεύσεις των ομολογιούχων και να δώσει εξηγήσεις.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα