Δεν τα κατάφερε, τελικά, η 9χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ | newsbreak

Μοιραστειτε το

Θρήνος για την 9χρονη μαθήτρια στο 2ο δημοτικό σχολείο Βελεστίνου, που έχασε, τελικά, τη ζωή της, έχοντας καταλήξει στην εντατική μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη από γλυκό που την κέρασαν στην τάξη της.

Η 9χρονη Θωμαή από το Βελεστίνο της Μαγνησίας, η οποία χαροπάλευε στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εδώ και ένα, περίπου, μήνα, «έσβησε» στις 14.00 το μεσημέρι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν από τις 25 Ιανουαρίου, καθώς, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σημειώνεται ότι η αδικοχαμένη μαθήτρια διακομίστηκε αρχικά στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν και να τη σταθεροποιήσουν, για να μπορέσει, κατόπιν, να διακομιστεί στο «Ιπποκράτειο», αφού προηγουμένως υπέστη 4 φορές καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η οικογένειά της έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Βελεστίνο, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, καθώς η υπόθεση της 9χρονης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η τελευταία ανάρτηση του πατέρα της

Πριν από 3 ημέρες, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού, με ανάρτησή του στο Facebook είχε επισημάνει την κρισιμότητα της κατάστασης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους μας στηρίζουν. Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση σε εκείνους που μας αγκάλιασαν, θέλω να γνωρίζουν πως δεν είμαι σε θέση να απαντώ σε μηνύματα. Είναι δύσκολες πολύ οι ώρες. Η Θωμαϊτσα μου, (μας για πολλούς), δίνει μια άνιση μάχη. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Όποιος μπορεί και θέλει, ας συνεχίσει με τον τρόπο του να προσεύχεται για την μικρούλα μου. Σίγουρα οι φίλοι, παλιοί και νέοι που έκανα είναι μες την καρδιά μου. Ευχαριστώ και συγνώμη, αν αδίκησα κάποιον».

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα