«Δεν σκότωσα την Ευαγγελία!» Ο αδελφός της Λυτινάκη δήλωσε αθώος πριν ξεψυχήσει | newsbreak

Μοιραστειτε το

Όρκο βαρύ έδωσε λίγο προτού αφήσει την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν ο αδελφός της Ευαγγελίας Λυτινάκη, η οποία αγνοείται από τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο 80χρονος Θοδωρής Λυτινάκης, ο οποίος κατηγορείται από τις εισαγγελικές Αρχές της Κρήτης ότι σκότωσε, μαζί με μία από τις αδελφές του, την άτυχη 76χρονη, επειδή αρνιόταν να πουλήσει μια έκταση, ορκίστηκε στη ζωή του γιου του ότι είναι αθώος και έπειτα ξεψύχησε! Γνωρίζοντας ότι βρισκόταν λίγο πριν από το τέλος, ο ηλικιωμένος ζήτησε να τον επισκεφθεί στο Νοσοκομείο Χανίων ένα στενό συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο διαβεβαίωσε ότι δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της Ευαγγελίας.

«Δεν τη σκότωσα εγώ»

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ορκίστηκε στη ζωή του γιου του ότι δεν ήταν αυτός που σκότωσε την αδελφή του και ζήτησε από τον συγγενή του να προσέχει τον γιο του Ιάκωβο, καθώς, όπως του είπε, φοβόταν ότι θα είναι ο επόμενος που θα φύγει από τη ζωή: «Σου ορκίζομαι στη ζωή του γιου μου, δεν τη σκότωσα εγώ την Ευαγγελία».

Αυτά ήταν κάποια από τα τελευταία του λόγια, αφού λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα έπαθε μια κρίση και έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Δευτέρα. Οπως είχε ζητήσει ο ίδιος, στην κηδεία του δεν πήγε η αδελφή του, στην οποία -όπως και στον ίδιο- είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά λόγω του προχωρημένου της ηλικίας τους κανείς από τους δύο δεν είχε προφυλακιστεί.

Η άτυχη Ευαγγελία Λυτινάκη καβγάδιζε συχνά με τα αδέλφια της, με αφορμή την πώληση ενός παραλιακού οικοπέδου στην Αγία Μαρίνα Χανίων. Τα ίχνη της χάθηκαν μυστηριωδώς στις 9 Δεκεμβρίου 2018 από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, όπου είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι της αδελφής της.

Από τις έρευνες, μάλιστα, προέκυψε ότι η άτυχη ηλικιωμένη δεν πήρε ποτέ το λεωφορείο της γραμμής για να επιστρέψει στο δικό της σπίτι, όπου έμενε μόνη, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, ενώ το τηλέφωνό της απενεργοποιήθηκε το ίδιο απόγευμα.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα