Δίνουμε αίμα στις 6 & 14 Οκτωβρίου στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου | newsbreak

Μοιραστειτε το

Νέα εθελοντική αιμοδοσία από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στο ΚΑΠΗ Μοσχάτου (Ιωάννη Χαλκίδη 21) και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου (1ος όροφος αίθ. Δ.Σ.), από τις 9.30-13.30.

Η συστηματική υλοποίηση του προγράμματος αιμοδοσίας για ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες του κοινωνικού τομέα του Δήμου και κάθε χρόνο, στις τρεις χρονικές περιόδους που πραγματοποιείται, συγκεντρώνονται περισσότερες από 150 πολύτιμες φιάλες αίματος.

Ο προγραμματισμός και η υλοποίηση της σημαντικής αυτής δράσης διεξάγεται σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ».

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με δήλωσή του απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή στην αιμοδοσία: «Η εθελοντική αιμοδοσία συνιστά μία πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης, μια έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης και ειδικότερα αυτή την περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες λόγω της πανδημίας. Προσφέροντας αίμα μπορεί να σώζουμε τη ζωή του συνανθρώπου μας.

Η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος στις τράπεζες αιμοδοσίας αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Σας καλώ και σας παρακαλώ να συμμετάσχετε σε μία σημαντική πράξη ανθρωπισμού και συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Η αξία της αιμοδοσίας αποτελεί κορυφαία μορφή ανθρωπιάς που δεν έχει προσωπικό όφελος αλλά υψηλή κοινωνική ευθύνη γιατί το αίμα αυτού που το δίνει μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη της Δημοτικής Τράπεζας αίματος.
Εύχομαι καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και στους δικούς σας ανθρώπους».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα