Δίκη Χ.Α-Εισαγγελέας.: Αναστολή ποινών για όλους τους καταδικασθέντες πλην Ρουπακιά

Μοιραστειτε το

Αναστολή ποινών σε όλους τους καταδικασθέντες – πλην Ρουπακιά, προτείνει η εισαγγελέας, Αδαμαντία Οικονόμου.

Την πρόταση αυτή έκανε η εισαγγελέας, τοποθετούμενη επί του αιτήματος αναστολής όλων των καταδικασθέντων, πλην του Γιάννη Λαγού και του Γιώργου Ρουπακιά, και θα προτείνει σε ποιους θα δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής.

Κατά την πρότασή της, η εισαγγελέας της έδρας διευκρίνισε πως ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, δεν δικαιούται χορήγηση ανασταλτικού χαρακτήρα της έφεσης, καθώς του έχει επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αμέσως μετά θα δευτερολογήσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης. Από τη διάρκεια των αγορεύσεών τους θα εξαρτηθεί αν οι δικαστές αποφασίσουν για το αίτημα το βράδυ της Δευτέρας ή το πρωί της επόμενης συνεδρίασης, την Τρίτη.

Η απόφαση των δικαστών θα καθορίσει ποιοι εκ των καταδικασθέντων πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές και ποιοι όχι, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Γερμανική πολυεθνική ετοιμάζεται για είσοδο στην ΕλλάδαBSH (PITSOS): Λουκέτο στο εργοστάσιο της Ελλάδας μετά από 155 χρόνια-Πού μεταφέρεται;Public-MediaMarkt (PMM): Αποχωρεί ο CEO, Χρήστος Καλογεράκης
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...