Δίκη Χρυσής Αυγής: Απάντηση Χρυσοχοΐδη για τα χημικά και επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστειτε το

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έστειλε μήνυμα με αφορμή όσα έγιναν έξω από το εφετείο την Τετάρτη (07/10) στο περιθώριο της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Την πρόθεση να καταργηθούν τα χημικά στο άμεσο μέλλον υπογράμμισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε μήνυμά του στο Twitter την Πέμπτη (08/10). Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε δήλωση με αφορμή όλα όσα έγιναν στο περιθώριο της δίκης της Χρυσής Αυγής και προκάλεσαν συζητήσεις για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. απέναντι σε όσους βρέθηκαν στον δρόμο.

Πέρα από αυτό, ο υπουργός επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως σε επτά μήνες διακυβέρνησης της νυν αξιωματικής αντιπολίτευσης έπεσαν τρεις φορές περισσότερα χημικά από ότι σε διπλάσιο διάστημα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, υποστήριξε πως η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να στηρίζεται σε ψέματα, καθώς όπως είπε δεν μπορεί να αντέξει μια σοβαρή και δημοκρατική αστυνομία.

«Στις διαδηλώσεις στην Αθήνα: 1ο επτάμηνο 2019. Διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Χρήση 2.135 δακρυγόνων-χημικών. Από Αύγουστο 2019 έως σήμερα (14 μήνες). Διακυβέρνηση ΝΔ. Χρήση 778 δακρυγόνων-χημικών. Σε 7 μήνες ΣΥΡΙΖΑ, 2.135. Σε διπλάσιο διάστημα ΝΔ, τρεις φορές λιγότερα χημικά. Και κουνάνε το δάκτυλο και λένε ψέματα και γράφουν ψέματα! Γιατί δεν μπορούν να αντέξουν μια σοβαρή, δημοκρατική αστυνομία! Γιατί εμείς δουλεύουμε, ώστε σε σύντομο μέλλον, να μην χρειάζονται χημικά!», ήταν το μήνυμα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διεκόπη η συνεδρίαση – Την Παρασκευή η απόφαση για τα ελαφρυντικά και τις ποινές

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...