Δήμος Ωρωπού: Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της Οκτωβρίου 1940 – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ανακοίνωση Δήμου Ωρωπού για τον εορτασμό της Eθνικής Eπετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Σύμφωνα με την υπ/ αριθμ. 67629/2020 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού COVID-19 την παρούσα περίοδο, δεν θα πραγματοποιηθούν όλες οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Επιπροσθέτως, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σας γνωρίζουμε ότι οι φετινές εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 28η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη περιλαμβάνουν:

1.Τέλεση δοξολογιών, οι οποίες θα γίνουν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

2.Θα πραγματοποιηθεί γενικός σημαιοστολισμός των Δημόσιων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων καθώς και των Νομικών προσώπων του Δήμου, Τραπεζών και Οργανισμών από την 8η πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.

3.Το βράδυ της 27ης και 28ης Οκτωβρίου θα φωταγωγηθούν όλα τα χωριά του Δήμου.

4.Κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Γεώργιο Γιασημάκη, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής Περιφερειακό Σύμβουλο Αθανάσιο Κατσιγιάννη στην έδρα του Δήμου (Πλ. Ηρώων) και από τους τοπικούς Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους στις κοινότητες του Δήμου Ωρωπού.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα