Δήμος Νέας Ιωνίας: Συλλογή ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών πόρτα-πόρτα – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων (21-29 Νοεμβρίου 2020), τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή καμπάνια ευαισθητοποίησης σχετικά με την αειφόρο διαχείριση των πόρων και των αποβλήτων, ο Δήμος Νέας Ιωνίας απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες (ιδιώτες ή επιχειρηματίες) να συμμετέχουν στην ημέρα ανακύκλωσης ηλεκτρονικών/ηλεκτρικών συσκευών με τη μέθοδο κατ’ οίκον παραλαβής.

Όσοι επιθυμούν να ανακυκλώσουν ογκώδεις ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές που δεν τους είναι πλέον χρήσιμες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2221034885 για την άμεση παραλαβή τους. Η εταιρεία αναλαμβάνει με δικά της μέσα, χωρίς καμία χρέωση και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας Covid 19, συλλέγει από τους χώρους κατοικίας ή εργασίας σας τις προς ανακύκλωση συσκευές.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας διαθέτει επίσης επιλεγμένα σημεία σε δημοτικά κτίρια όπου έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κάδοι και οι πολίτες μπορούν να αφήνουν τις μικροσυσκευές που προορίζονται για ανακύκλωση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.facebook.com/neaioniaofficial/posts/164714528397543

«Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί, ακόμα και σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, στη σωστή διαχείριση των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών που έχουν εξαντλήσει το χρόνο ζωής τους. Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να γίνουν ξανά χρήσιμες!

Ανακύκλωσε τις παλιές συσκευές για μια… καλύτερη ζωή!» τονίζει ο Δήμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας για την 47η Επέτειο του Πολυτεχνείου

Συνεργασία του Δήμου Νέας Ιωνίας για την ανακύκλωση των μεταχειρισμένων ελαστικών οχημάτων

Αναστολή λειτουργίας Ταμειακής Υπηρεσίας του Νέας Ιωνίας

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα