Δήμος Μυκόνου: Διαδικτυακό κυνήγι χριστουγεννιάτικου θησαυρού για μικρούς και μεγάλους – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου διοργανώνει ένα  διαδικτυακό κυνήγι χριστουγεννιάτικου θησαυρού, όπου κάθε απόγευμα από τις 25 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου μικρά και μεγάλα παιδιά θα παρακολουθούν πρωτότυπες και μαγευτικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, θα παίξουν και θα ανακαλύψουν κρυμμένους μαγικούς γρίφους.  

Ακολουθεί μία σύντομη περιγραφή του μοναδικού αυτού παιχνιδιού:

“Όλα ξεκίνησαν ανήμερα τα Χριστούγεννα…

Στο αρχοντικό του Άγιου Βασίλη, όλα είναι ήρεμα και… Ωχχ! 

Τι συνέβη; Γιατί το Μαγικό Σεντούκι των Χριστουγέννων είναι ανοιχτό δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο;;;

Είναι άδειο! Που είναι τα 12 Αστέρια του Φωτεινού Βασιλείου;

Κάθε χρόνο αυτά τα 12 Αστέρια βοηθούν τον Άγιο Βασίλη να πραγματοποιήσει το ταξίδι του και να μοιράσει τα δώρα του σε όλα τα παιδιά του κόσμου σε μια μόνο νύχτα! 

Το Φωτεινό Βασίλειο χάρισε αυτά τα 12 Αστέρια στον Άγιο Βασίλη πριν από πολλά πολλά πολλά χρόνια…. και μόνο με το μαγικό τους φως είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι. 

Και τώρα; το σεντούκι είναι άδειο, τα αστέρια λείπουν…Ποιος άνοιξε το σεντούκι και που πήγαν τα αστέρια…; Ένα ατύχημα κρύβεται πίσω απ’ όλο αυτό… ένα τραγικό ατύχημα … ξεσκονίσματος!

Αφού γύρισε ο Άγιος Βασίλης ξημερώματα της 25ης Δεκεμβρίου και έβαλε τακτικά και απαλά τα αστέρια να ξεκουραστούν στο σεντούκι τους, πήγε να ξεκουραστεί κι εκείνος από το μεγάλο ταξίδι διανομής δώρων που μόλις είχε τελειώσει. 

Κουρασμένος όμως δεν έβαλε στην ντουλάπα το Σεντούκι με τα 12 Αστέρια του Φωτεινού Βασιλείου… Το ξέχασε δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και δυστυχώς το ξωτικό Αλάβαστρος Χιονομπαλάς που ξεσκόνιζε το σαλόνι για να είναι καθαρό για τα Χριστούγεννα, κατά λάθος έσπρωξε το Σεντούκι και τα 12 Αστέρια κυριολεκτικά “το έσκασαν” από το ανοιχτό παράθυρο!

Τώρα όλα τα αστέρια πρέπει να γυρίσουν στο σεντούκι τους το αργότερο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, την ημέρα των Θεοφανίων που είναι η μέρα που γιορτάζει και το Φωτεινό Βασίλειο και στο Χωριό του Άγιου Βασίλη έχουν μεγάλη γιορτή και παρέλαση ξωτικών και αστεριών! 

Θα μπορούσαν τα παιδιά να βοηθήσουν τα ξωτικά να βρουν τα 12 Αστέρια και να τα βάλουν ξανά στο Μαγικό Σεντούκι, πριν να είναι αργά;

Για να γίνει αυτό θα πρέπει: 

Να επισκεφθούμε τα γειτονικά σπίτια των ξωτικών, των οποίων οι καμινάδες έχουν λάμψη χρυσόσκονης (απο τα αστέρια). 

Να βρούμε που είναι κρυμμένα τα αστέρια μέσα σε κάθε σπίτι και να τα κάνουμε να λάμψουν. Και πως λάμπουν τα αστέρια; Μα φυσικά οταν δεν υπάρχουν προβλήματα και όλα είναι καλά! 

Τα παιδιά λοιπόν, θα πρέπει να βοηθήσουν το κάθε ξωτικό να λύσει όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει έτσι ώστε το αστέρι που κρύβεται στο σπίτι του να λάμψει απο χαρά και να μπορέσουν να το εντοπίσουν για να το πάρουν και να το βάλουν και πάλι πίσω, στο μαγικό του σεντούκι!

Είστε έτοιμοι…;  Ξεκινάμε!”

Για τη συμμετοχή πρέπει να συμπληρωθεί ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που θα αναρτηθεί σε λίγες ημέρες στο site του Δήμου. 

Ο κάθε συμμετέχων θα έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΕΙΣΟΔΟΥ με τον οποίον θα μπορεί να μπαίνει κάθε απόγευμα και για 12 συνεχόμενες ημέρες από τις 25/12/2020 έως και τις 5/1/2021 στην ειδική πλατφόρμα του παιχνιδιού για να παρακολουθήσει μια Χριστουγεννιάτικη ιστοριούλα και να βρει την λύση στον γρίφο της ημέρας. 

Μετά από την εύρεση και την καταγραφή και των 12 γριφο-λύσεων, συμπληρώνεται η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ, που θα αναρτηθεί αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο site του Δήμου, όπου 3 ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης 3 πλούσια σεντούκια με δωράκια και λιχουδιές.

Επίσης:

  1. Συμμετοχή στο παιχνίδι, μπορούν να υποβάλουν μόνον δημότες ή μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου μας
  2. Η υποβολή συμμετοχής στο παιχνίδι είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ, συνεπώς στην ίδια φόρμα δηλώνονται όλα τα παιδιά της οικογένειας που θα συμμετάσχουν.
  3. Δεν επιτρέπεται η αποστολή ή η κοινοποίηση των μοναδικών κωδικών εισόδου σας, σε άλλους, καθώς τυχόν χρήση τους από άλλο συμμετέχοντα, ακυρώνει την δική σας είσοδο στο παιχνίδι.
  4. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 10 ετών.
  5. Απαραίτητη η πρόσβαση σε Internet. Δεν απαιτείται εγκατάσταση ειδικού προγράμματος για την συμμετοχή στο παιχνίδι. Δυνατότητα χρήσης Η/Υ ή tablet ή smart phone.
  6. Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται στις φόρμες συμμετοχής, χρησιμοποιούνται αμιγώς για ενημερωτικούς σκοπούς της συγκεκριμένης δράσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καρολίνα μια ζωγράφος της Μυκόνου”, μια νέα έκδοση της ΚΔΕΠΠΑΜ

Πρωτοβουλία του Δήμου Μυκόνου για τη συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Δήμος Μυκόνου: Δωρεάν rapid test – Δείτε τα σημεία

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα