Δήμος Εορδαίας: Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Η Δημοτική Αρχή Εορδαίας με αφορμή την απόκτηση του Πρώτου Βραβείου της Κοινότητας των Σχολείων της Ευρώπης eTwinning 2021 από τους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας αναφέρει:

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, που απέσπασαν το Πρώτο Βραβείο της Κοινότητας των Σχολείων της Ευρώπης eTwinning 2021, με το έργο τους eTreeHuggers : 1, 2, TREE, HUG the TREES with me.

Στο έργο, το οποίο στηρίχθηκε στην ιδέα «Αγκαλιάζω τα δέντρα», επιλέχθηκε να αναδειχθεί ο 850 ετών «Πλάτανος των Ηρώων», ο οποίος βρίσκεται στην Κοινότητα Πύργων του Δήμου Εορδαίας.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, των 4 ηλικιακών κατηγοριών και των 5 ειδικών κατηγοριών, δόθηκαν βραβεία που επιλέχθηκαν από 870 έργα που υποβλήθηκαν. Αυτά τα έργα είναι σημαντικά παραδείγματα συλλογικής εργασίας και οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου επέδειξαν άριστα επιτεύγματα.

Οι βραβεύσεις μαθητών και οι εμπειρίες που αποκομίζουν, μέσα από τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς, αναδεικνύουν πολιτιστικά την περιοχή μας και τονώνουν την περιβαλλοντική συνείδηση, ενισχύοντας παράλληλα την επικοινωνία ανάμεσα σε μαθητές από διαφορετικά μέρη, προκειμένου να συνεργαστούν, να αναπτύξουν σχέδια, να μοιραστούν και εν ολίγοις να νιώσουν ότι αποτελούν μέρος της πιο συναρπαστικής μαθησιακής κοινότητας στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα