Δήμος Βισαλτίας: Τελέστηκε μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής, προεξάρχοντος του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγου, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Για την μαύρη αυτή σελίδα της ιστορίας και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μίλησε η φιλόλογος  και μέλος της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Άγιος Πολύκαρπος», κυρία Ολυμπία Παχαδίρογλου. Το μνημόσυνο τελέστηκε μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας λειτουργίας στην οποία ιερούργησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Μπούμπας, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Οικονομικής Ανάπτυξης, Θωμάς Μπιμπλιάς, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αργύρης Χατζημάρκος, Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δημήτρης Παπαθανασίου, η Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Βισαλτίας, Βάνα Πλιάκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μπαλτήρας και η αντιπρόεδρος του Τ.Σ Νιγρίτας Κατερίνα Χατζηστραβού.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα