Δήμος Αιγιαλείας: Rapid tests σε Ακράτα και Αιγείρα το πρωί της Τρίτης (19/1) – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Από το Δήμο Αιγιαλείας ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρεθούν σε Ακράτα και Αιγείρα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό, στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης του covid-19.

Ειδικότερα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται από τις 9.30 π.μ. τόσο στο Κέντρο Υγείας Ακράτας όσο και στο πρώην Δημαρχείο Αιγείρας, ώστε να προσέλθουν οι πολίτες και να πραγματοποιηθούν rapid tests. 

Υπογραμμίζεται πως μετά από τον εντοπισμό κρουσμάτων covid-19 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας, η αντιδήμαρχος Διοικητικής Υποστήριξης με αρμοδιότητες Δ.Ε. Ακράτας-Αιγείρας κα Μαρία Σταυροπούλου απέστειλε κατεπείγον έγγραφο προς τον ΕΟΔΥ, ζητώντας τις άμεσες ενέργειές του για τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στην περιοχή, με σκοπό την ενίσχυση της διαδικασίας ιχνηλάτησης και κατ’επέκτασιν τον περιορισμό της διασποράς του ιού. 

«Αντιλαμβανόμενοι πλήρως ότι, η μεγίστη προσφορά προς τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας, είναι να μην θέτουμε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή, εστιάζουμε στα μέτρα πρόληψης και στην ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων της διασποράς του ιού με τη δική σας πολύτιμη συνδρομή» σημείωσε σχετικά στο έγγραφό της η κα Σταυροπούλου.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα