Δήμος Αθηναίων: Λάμψη για το 2021 από τον Λυκαβηττό

Μοιραστειτε το

Στον λόφο του Λυκαβηττού, με φόντο τα φώτα της Αθήνας, υποδέχτηκε η πρωτεύουσα το 2021, με έναν τρόπο διαφορετικό, όπως διαφορετική ήταν και η χρονιά που έφυγε.

Φέτος, χωρίς την παρουσία κοινού, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και την ψηφιακή πλατφόρμα ertflix.gr, προβλήθηκε το εντυπωσιακό φωτιστικό show με video projections, σ’ ένα καλωσόρισμα του νέου χρόνου με μουσική και τραγούδια από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του δήμου Αθηναίων.

ΔΉΜΟΣ ΑΘΗΝΑΊΩΝ/NIKOLAS KOMINIS

ΔΉΜΟΣ ΑΘΗΝΑΊΩΝ/NIKOLAS KOMINIS

ΔΉΜΟΣ ΑΘΗΝΑΊΩΝ/NIKOLAS KOMINIS

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα λυρικό βίντεο και χορογραφία.

ΔΉΜΟΣ ΑΘΗΝΑΊΩΝ/NIKOLAS KOMINIS

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν οι ηθοποιοί, Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που πρωταγωνιστούν στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι παρουσιαστές υποδέχτηκαν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

ΔΉΜΟΣ ΑΘΗΝΑΊΩΝ/NIKOLAS KOMINIS

«Το 2021 να μας βρει όλους υγιείς. Να μας βρει όλους νικητές. Άλλωστε η ζωή πάντα νικά. Να είμαστε λοιπόν όλοι μαζί, να είμαστε όλοι καλά και σύντομα να μπορούμε να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα. Ανάσα αγάπης, ανάσα ελπίδας, ανάσα ζωής» ήταν η ευχή του Δημάρχου Αθηναίων για τη νέα χρονιά.

Αμέσως μετά, όλοι μαζί, μέτρησαν αντίστροφα και καλωσόρισαν το νέο έτος. Ταυτόχρονα, εντυπωσιακά πολύχρωμα πυροτεχνήματα, περισσότερα από κάθε άλλη φορά και στις επτά δημοτικές κοινότητες, έλουσαν με φως την Αθήνα και αγκάλιασαν  τον αττικό ουρανό.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το «Πάει ο παλιός ο χρόνος» και εικόνες από τη γιορτινά φωτισμένη, αλλά άδεια φέτος Αθήνα.

Όλη η εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Αθηναίων για την υποδοχή του 2021 πραγματοποιήθηκε με αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υγειονομικών κανόνων, χωρίς την παρουσία κοινού.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...