Δήμος Αγρινίου: Παραλαβή δύο σύγχρονων σκαπτικών μηχανημάτων από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Στην ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού με την απόκτηση δύο σύγχρονων σκαπτικών μηχανημάτων, προϋπολογισμού 229.400.00 € από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου.

Πρόκειται για δύο μηχανήματα τεχνικών έργων, τύπου ελαστικοφόρου εκσκαφέα φορτωτή κατάλληλα για κίνηση σε δρόμους ασφαλτοστρωμένους και χωματόδρομους, και για εκσκαφές τάφρων, χανδάκων κ.λ.π.  με  δυνατότητα τοποθέτησης υδραυλικής σφύρας για εκσκαφές σε  βραχώδη εδάφη.

Τα μηχανήματα παρέλαβε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου , ο οποίος αναφέρθηκε στις δυνατότητες και το ευρύ φάσμα παρεμβάσεων που έχουν για την κάλυψη των αναγκών σε όλες τις δημοτικές ενότητες :

«Τα συγκεκριμένα μηχανήματα ενισχύουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου μας και βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Τα σκαπτικά μηχανήματα αποτελούν το «βαρύ πυροβολικό» κάθε Δήμου αφού χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες τεχνικών έργων, για τη συντήρηση των υποδομών, για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων αλλά και τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας. Στόχος μας είναι, να παρεμβαίνουμε σε κάθε σημείο του Δήμου, όπου αυτό είναι αναγκαίο, με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό».

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα