Δένδιας: Ενημέρωσε το ΣΕΥ για την τουρκική προκλητικότητα

Μοιραστειτε το

Για την τουρκική προκλητικότητα ενημέρωσε τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω τηλεδιάσκεψης, ενημέρωσα τους ομολόγους μου για την τουρκική προκλητικότητα και παραβατικότητα σε Ανατολική Μεσόγειο και Κύπρο», αναφέρει ο κ. Δένδιας σε ανάρτησή του στο Τwitter.

Νωρίτερα, ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος σημείωσε ότι «είναι γεγονός ότι μετά τη Σύνοδο Οκτωβρίου η Τουρκία επέλεξε διαφορετική πορεία, προβαίνοντας σε δράσεις που βρίσκονται σε αντίθεση με το πνεύμα όσων της ζητήσαμε να κάνει».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «προσφέρουμε διάλογο στην Τουρκία επί όλων των θεμάτων που είναι σημαντικά για τις διμερείς μας σχέσεις, αλλά και επί της συμπεριφοράς της σε διάφορα πεδία. Μέχρι στιγμής η απάντησή της είναι μη φιλικές δράσεις που αντιβαίνουν στο πνεύμα των προτάσεών μας. Οι 27 θα καταλήξουν σε συμπεράσματα επ’ αυτών».

Γιώργος Καραμπέτσος, Όπτιμα: Success Story και για το 2020ΣτΕ: Πρόστιμο 4,6 εκατ. ευρώ για εικονικές εξαγωγές και λαθρεμπορία τσιγάρωνJUMBO: “Λουκέτο” στο e-shop λόγω τεράστιου όγκου παραγγελιών
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...