Γ. Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί λογοπαίγνια, τερατώδη ψέματα και μυθομανή σκανδαλολογία»

Μοιραστειτε το

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «αντιμετωπίζει με επικίνδυνη ελαφρότητα» τις εξελίξεις, χρησιμοποιώντας ψέματα με σκοπό να μειώσει τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για την στήριξη της κοινωνίας.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή την τρομακτική ακρίβεια στην ενέργεια και τα καύσιμα και κάνοντας λόγο για «διπλή αισχροκέρδεια και των παραγωγών και του κράτους», κατά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπείες του Ινστιτούτου Καταναλωτή και της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γιάννη Οικονόμου

«Ο κ. Τσίπρας, όπως όλα τα μεγάλα ζητήματα, αντιμετωπίζει με επικίνδυνη ελαφρότητα τη μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά λογοπαίγνια, τερατώδη ψέματα και μυθομανή σκανδαλολογία, προσπαθώντας να αποκρύψει το ολοφάνερο γεγονός: ότι η Κυβέρνηση τρέχει εδώ και μήνες το μεγαλύτερο πρόγραμμα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, προσπαθώντας να απαλύνει τα προβλήματα.

Τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας, υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, η κυβέρνηση ό,τι έχει υποσχεθεί υλοποιείται. Στους λογαριασμούς του Αυγούστου θα ισχύσει η αναίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα, θα εφαρμοστεί η φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας σε ποσοστό 90% ώστε να εξασφαλιστούν επιπλέον πόροι για τη μείωση του κόστους ενέργειας.

Η Κυβέρνηση πασχίζει για το καλό της κοινωνίας και φέρνει αποτέλεσμα, την ώρα που ο κ. Τσίπρας εκφωνεί δεκάρικους μπροστά στις κάμερες.»

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...