Γ. Μαυρωτάς: Και στο Τόκιο θα παρουσιαστούν ως Μακεδονία οι Σκοπιανοί!!!

Μοιραστειτε το

Έκπληξη προκάλεσε η παραδοχή του γγΑ Γ. Μαυρτωτά ότι αν δεν υπήρχε η παρέμβαση της ελληνικής πλευράς, τα πράγματα θα ήταν χειρότερα με τη στάση των γειτόνων στο Euro 2020 και την καπηλεία του ονόματος Μακεδονία.

Παράλληλα, ο κ. Μαυρωτάς μιλώντας στον realfm και στους Γιάννη Μιχελάκη – Γιώργο Χουδαλάκη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να επαναληφθούν τα ίδια ή αι χειρότερα, αντιθέτως είναι βέβαιο ότι θα παρουσιαστούν, αθλητές και παράγοντες, ως εκπρόσωποι της Μακεδονίας!!!

Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας έδωσε το «παρών» στην τελευταία αναμέτρηση της γειτονικής χώρας για το Euro 2020, το οποίο φρόντισαν να μετατρέψουν σε παιχνίδι πολιτικής σκοπιμότητας.

Οι Σκοπιανοί ηττήθηκαν 3-0 από την Ολλανδία στο Άμστερνταμ, ωστόσο όπως φαίνεται πέτυχαν τον στόχο τους, έξω από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων.

Ο Ζάεφ σε ανάρτηση του στα social media ανέφερε: «Στο στάδιο του Άμστερνταμ υποστηρίζω δυνατά την εθνική ποδοσφαιρική ομάδα της Μακεδονίας», καταπατώντας τη Συνθήκη των Πρεσπών την οποία ο ίδιος διαπραγματεύτηκε και ψήφισε με τον τέως Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...