Γυμναστική: Η Κελαϊδίτη δεν θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Μοιραστειτε το

Η επιθυμία της Ελένης Κελαϊδίτη να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής του Κιέβου (26-29 Νοεμβρίου), τελικώς δεν θα γίνει πράξη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ατομικού έκρινε προτιμότερο να μη λάβει μέρος στη διοργάνωση, για λόγους προστασίας από τη νόσο Covid-19 και πάντοτε με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η τελική απόφαση λήφθηκε αφού εξετάστηκαν όλες οι πιθανές λύσεις και μολονότι η 20χρονη αθλήτρια ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη για να αγωνιστεί και να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διάκριση.

Ωστόσο, το ρίσκο της παρουσίας της (μεταβαλλόμενα επιδημιολογικά δεδομένα, ταξιδιωτικοί περιορισμοί) στη διοργάνωση του Κιέβου, η οποία δεν έχει πλέον προ-Ολυμπιακό χαρακτήρα, κρίθηκε δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τα πιθανά οφέλη από την συμμετοχή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ε.Γ.Ο. είχε ήδη επιλέξει να μην υπάρξει ελληνική εκπροσώπηση στην ουκρανική πρωτεύουσα στο ανσάμπλ Γυναικών και στο ατομικό Νεανίδων, για τους ίδιους λόγους.

Η Κελαϊδίτη -όπως και η Εθνική ανσάμπλ- στρέφει πια το βλέμμα στις προ-Ολυμπιακές διοργανώσεις του 2021 και ειδικότερα στην σειρά των τεσσάρων Παγκοσμίων Κυπέλλων ατομικού που έχουν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο και Μάιο του 2021, όπως και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στις αρχές Ιουνίου στη Βουλγαρία.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...