Γρηγόρης Κατωπόδης: «Δεν μπορεί να πέφτουν όλα στην πλάτη της Αυτοδιοίκησης» – Συνέντευξη στον Επικοινωνία 94 FM (ηχητικό)

Μοιραστειτε το

Δύο επιστολές προς τους υπουργούς Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως έστειλε ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ζητώντας τους να αναλάβουν την ευθύνη διεξαγωγής τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού covid- 19 σε μαθητές και καθηγητές, κάτι που αποτελεί αίτημα, τόσο της εκπαιδευτικής κοινότητας, όσο και των γονέων και κηδεμόνων.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές, τα τεστ αυτά μπορούν να διεξαχθούν και με την ευθύνη του Δήμου Βύρωνα, εφόσον υπάρξει η απαιτούμενη χρηματοδότηση από την πλευρά της πολιτείας.

«Όπως αντιλαμβάνεστε, το οικονομικό βάρος για μία τέτοια κίνηση είναι αδύνατον να καλυφθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Βύρωνα και ο Βύρωνας είναι μία από τις περιοχές με ιδιαίτερα υψηλή πυκνότητα μαθητών ανά τάξη, όπως έχουμε εγκαίρως προειδοποιήσει και το Υπουργείο Παιδείας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρ. Κατωπόδης.

(Αναδημοσίευση από το www.94fm.gr/)

Πηγή
Author: Dimos Byrona

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα