ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, του Νίκου Βασιλειάδη – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Εμείς οι Έλληνες ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου. Μία χώρα ευλογημένη. Μία χώρα που είναι γεννήτορας του πολιτισμού και των επιστημών και της δημοκρατίας – αλλά ποιας δημοκρατίας- των αρίστων(της αριστοδημοκρατίας). Είμαστε, όμως, ακόμη, και οι δημιουργοί της μυθολογίας.

Γι’ αυτό και μας αρέσουν τα παραμύθια. Μόνο που, με τη δική μας βούληση, τα κάνουμε πραγματικότητα, χωρίς όμως όμορφο τέλος. Αυτήν την εναλλαγή παραμυθιού – οράματος και πραγματικότητας βιώνουμε πιο έντονα τις τελευταίες δεκαετίες.

Τοιουτοτρόπως, εμείς οι σύγχρονοι Νεοέλληνες, γίναμε έθνος αγράμματο, έθνος ανιστόρητο. Δεν επικοινωνούμε στα ελληνικά. Δεν γνωρίζουμε την ιστορία μας. Σε αντίθεση με τους ξένους, που και την ελληνική ιστορία κατέχουν και τα αρχαία ελληνικά μαθαίνουν. Έτσι, εύκολα μας υπνώτισαν στην εικονική πραγματικότητα των δήθεν οραμάτων.

Πρώτα, μας είπαν υπερήφανα ότι »ανήκωμεν εις την δύσιν», προφανώς εκχωρώντας μας, ιδιοκτησιακά, στους δυτικούς σύγχρονους βαρβάρους, Έπειτα, μας συγκίνησαν με το σύνθημα »Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», γι’ αυτό και προχώρησαν σε υπερδανεισμό για να μην μας ανήκει. Αμέσως μετά, ήρθε το όραμα του »εκσυγχρονισμού» και για πρώτη φορά υπέστειλαν την ελληνική σημαία σε ελληνικό έδαφος.

Στη συνέχεια, μας παραμύθιασαν »παίξτε χρηματιστήριο», καταστρέφοντας μας τις περιουσίες μας. Κι ύστερα ήρθε η »επανίδρυση του κράτους», των κουμπάρων και των κολλητών.

Στο επόμενο επεισόδιο της εικονικής πραγματικότητας ένας ομιλών απταίστως (;) την ελληνική μας δήλωσε »λεφτά υπάρχουν». Η μετάφραση όμως από τη μητρική του γλώσσα, τα αμερικάνικα, εννοούσε το ΔΝΤ και τους άλλους »θεσμούς», που’’ είχαν λεφτά να μας δανείσουν».

Οι επόμενοι, με εθνική παρρησία »θα σκίζανε τα μνημόνια». Το ότι τα αποδέχθηκαν και υπέγραψαν κι άλλα, εκχωρώντας τον εθνικό μας πλούτο για έναν αιώνα είναι για να ‘’βαράμε νταούλια και να παίζουνε ζουρνάδες οι κουτόφραγκοι’’. Όμως, »η ελπίδα έρχεται», εννοώντας ότι ήρθαν εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες στη θέση εκατοντάδων χιλιάδων νέων, του ανθού της ελληνικής κοινωνίας, που μετανάστευσε στη Δύση (εκεί που ανήκωμεν άλλωστε).

Και επειδή η ‘’ελπίδα’’ πεθαίνει τελευταία, η πρώτη φορά αριστερά ήρθε και έπνιξε στα νερά των Πρεσπών τους αγώνες των ηρώων μας για τη Μακεδονία, υπογράφοντας την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία παρέδωσε όνομα, εθνικότητα, γλώσσα στους ψευδομακεδόνες των Σκοπίων!

Και ο ελληνικός λαός, ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος, ψήφισε Μητσοτάκη, για να τιμωρήσει τον Τσίπρα, που ξεπούλησε την Μακεδονία, που γέμισε τη χώρα με λαθροεισβολείς, που έβαλε ευθέως στα ιερά και τα όσια των Ελλήνων!

Και αυτός, στο ίδιο έργο πρωταγωνιστής. Στις συνεχιζόμενες προκλήσεις των Σκοπιανών, τους έδωσε ‘’ελευθέρας’’ για την Ε.Ε., εισέπραξε τις ευχαριστίες του Ζάεφ για τους αγώνες (του Μητσοτάκη) για την ψευδομακεδονία. Στην Αλβανία του Ράμα, που συστηματικά διώκει την εθνική ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου (στη δολοφονία του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα όχι μόνον δεν αναζητήθηκαν ευθύνες, αλλά επιχειρήθηκε και σπίλωση του ονόματός του), που παραμονές της ‘’θερμής’’ του υποδοχής στην Αθήνα επισκέφτηκε την Άγκυρα, από την οποία και ξεκάθαρα ‘’λαμβάνει γραμμή’’ επίσης.

Όσον αφορά τους λαθροεισβολείς, η αύξηση των παροχών ασύλου (με επίσημα στοιχεία) τα λέει όλα. Η δημόσια δε εκφορά λόγου της θέσης του σημερινού πρωθυπουργού ότι είναι

υπερήφανος που η Ελλάδα θα είναι μία κοινωνία πολυπολιτισμική, επιβεβαιώνεται στην πράξη: τη Μόρια που την έκαψαν οι ίδιοι (πράκτορες και τζιχαντιστές) την αντικατέστησαν σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα με κτίσιμο δομής στην τοποθεσία ‘’Καρα – Τεπε’’, ενώ η ‘’ελληνική’’ κυβέρνηση δεν επέδειξε τα  ανάλογα αντανακλαστικά για τους Έλληνες πληγέντες

από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Σε αυτούς δεν υπάρχει ΜΚΟ του Σόρος με συγγενείς του πρωθυπουργού.

Με αυτά και με αυτά οδηγούμαστε, αφού δώσαμε νομικά επιχειρήματα (για μίαν εισέτι φορά) στην Τουρκία με τις συμφωνίες ΑΟΖ με μειωμένη επήρεια(!) στη Χάγη, όπου θα παραδώσουμε εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα, γιατί και ‘’το Καστελόρριζο κείται μακράν’’! (η συμφωνία του Καστελόριζου έρχεται). Ψηφίζουμε δε και την οικονομική ενίσχυση της Τουρκίας (που δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο, δυστυχώς κυρίως σε βάρος ελληνικών πληθυσμών), γιατί μας το ζητούν οι Γερμανοί, που ‘’είναι φίλοι μας’’, όπως αναφωνεί ο ‘’Δήμος Σταρένιος’’ σε ταινία που εκτυλίσσεται στην Κρήτη!!!

Ξεπερνώντας δε τους αντίχριστους Ζαίους έκλεισαν τις εκκλησίες (!!!) και στα βιβλία θρησκευτικών στα σχολειά βάζουν εξώφυλλα με μιναρέδες και εκκλησίες χωρίς σταυρό (!!!). Ο ανάξιος δε αρχιεπίσκοπος σιωπά εκκωφαντικά!!!

Με τα ψεύτικα οράματα λοιπόν η Ελλάδα των αξίων και των αξιών έδωσε τη θέση της στην Ελλάδα του εθνομηδενισμού, του ανιδανισμού και των μηδενικών, πτωχεύοντας πρώτα ηθικά και πνευματικά και, τελικά, οικονομικά.

Τα ψέματα λοιπόν τελείωσαν!!! Να τελειώνουμε με τους ανεπάγγελτους επαγγελματίες της πολιτικής, με τους κομματικούς κηφήνες που ‘’ γλεντούν και πίνουν στην υγεία των κορόιδων’’, που μας παραμύθιασαν, μας καταχρέωσαν, μας εξαθλίωσαν, που για την καρέκλα τους ξεπουλάνε τα πάντα, περιφρονώντας τον Παλαμά:

χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν πέρασαν, θα ’ρθουν, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί’’.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Αυτοί που κυβερνούν, κληρονομικώ δικαίω, οι γόνοι, οι κομματικοί παρίες – επαγγελματίες της πολιτικής, που ζουν παρασιτικά στις πλάτες μας αλλά με τη δική μας ανοχή, ο εσμός των τενεκέδων οπαδών και εκφραστών της τιποτοκρατίας.

Ήρθε λοιπόν η Ώρα να πράξουμε Ελληνικά, Ορθόδοξα, Οικουμενικά και Παγκόσμια. Ήρθε η Ώρα να πράξουμε υπέρ του λαού μας και υπέρ του ανθρώπου, του κάθε Έλληνα, στην Ελλάδα ή όπου αλλού. Ήρθε η ώρα να ξανακτίσουμε την ψυχή μας και την πατρίδα μας.

ΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΤΙΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΧΕΣ:

(Ενδεικτικά)

1) Δραστική μείωση του αριθμού των βουλευτών.

2) Δημιουργία γερουσίας με 50 μέλη.

3) Δικαίωμα εκλέγεσθαι στο 30ο έτος(ποιος έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να εκλεγεί στα 25 έτη, πέραν κάποιων γόνων ή οικονομικά ισχυρών;), με απαραίτητη προϋπόθεση όμως να υποβάλουν φορολογική δήλωση (‘’ έχουν κολλήσει ένσημα’’) τουλάχιστον για μία πενταετία, ή να είναι αναγκαστικά άνεργοι (και όχι άεργοι, δηλαδή να μη δουλεύουν γιατί δεν το έχουν

ανάγκη).

4) Δυνατότητα του πολίτη να επιλέγει άλλο κόμμα και άλλον για εκπρόσωπό του στη Βουλή (ειδικά στην περίπτωση όπου θα υπάρχουν πολυεδρικές περιφέρειες να μπορεί να επιλέγει στο σύνολο των εδρών από το σύνολο των υποψηφίων).

5) Η στελέχωση της Γερουσίας με λίστα, από άτομα που θα έχουν υπερβεί τουλάχιστον το 40ο έτος της ηλικίας τους και, αποδεδειγμένα, έχουν καταξιωθεί επαγγελματικά, επιστημονικά κλπ. Η Γερουσία θα είναι το ουσιαστικότερο πολιτειακό όργανο, που θα ελέγχει τη νομιμότητα και σκοπιμότητα, τόσο της Νομοθετικής (Βουλή), όσο και της Εκτελεστικής (Κυβέρνηση), αλλά

και της Δικαστικής Εξουσίας.

6) Απαράγραπτα τα πολιτικά εγκλήματα. Κατάργηση της ασυλίας των βουλευτών και υπουργών. Μόνο για την ενάσκηση των καθηκόντων τους (π.χ. μηνύσεις πολιτών σε βάρος τους) θα αποφαίνεται Δικαστικό Συμβούλιο. Όχι ασυλία για εγκλήματα ιδιωτικής φύσεως.

7)Απαγόρευση σε συγγενείς πολιτικών να κατέρχονται υποψήφιοι, πριν παρέλθουν δύο βουλευτικές θητείες από την αποχώρηση των ‘’εκλεκτών’’ συγγενών τους.

8) Τέλος στους ανεπάγγελτους – επαγγελματίες βο(υ)λευτές. Οι υπηρέτες του λαού να συνεχίζουν να δουλεύουν και να τους χορηγείται μία αποζημίωση 1.500 έως 2.000 Ευρώ το μήνα, για τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής (η Βουλή δεν είναι απαραίτητο να συνεδριάζει καθημερινά, εφόσον η Γερουσία θα είναι το κυρίαρχο όργανο). Κατάργηση προνομίων (αυτοκίνητα, δωρεάν

τηλέφωνα κλπ., αμοιβή επιστημονικών συνεργατών – μπορούν να αποσπούν χωρίς επιμίσθιο ή, εφόσον επιλέγουν από ιδιωτικό τομέα, να τους πληρώνουν οι ίδιοι).

9) Συνταγματική κατοχύρωση 10-12 το πολύ Υπουργείων (η Ισπανία των 46 εκατομμυρίων έχει 13 Υπουργούς και η Ελλάδα των 11 εκατομμυρίων 46-55!!!). Καθιέρωση μόνιμων Υφυπουργών και Γενικών Γραμματέων, με διαδικασίες τύπου ΑΣΕΠ, που ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

10) Η κυβέρνηση να εκλέγεται για πέντε (5) χρόνια και η βουλή δε θα διαλύεται, ειμή μόνον εάν έχουμε απώλεια της ‘’δεδηλωμένης’’.

11)Κατά τη διάρκεια ενάσκησης των καθηκόντων, η θητεία θα προσμετράται απλά ως χρόνος άσκησης του επαγγέλματος που ασκεί ο βουλευτής – υπουργός, χωρίς καμία άλλη προνομιακή μεταχείριση σε συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

12) Κατάργηση ΟΛΩΝ των θέσεων επιστημονικών (;) συμβούλων των υπουργών, κλπ. – κομματικών στρατών – άσχετων παρατρεχάμενων. Κατάργηση όλων των ειδικών γραμματειών που δημιουργούν και μία απίστευτη γραφειοκρατία.

13)Κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

14) Θητεία στους Διευθυντές Διευθύνσεων Υπουργείων κλπ. – διευθυντικές θέσεις φορέων Δημοσίου, με επιλογή μέσα από μία διαδικασία τύπου ΑΣΕΠ, η οποία θα χωρεί από τη Γερουσία.

15) Επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης από τους ίδιους τους Δικαστές και από τη Γερουσία. Στην επιλογή των δικαστικών λειτουργών υποχρεωτική η εξέταση της ψυχοπνευματικής επάρκειας και συγκρότησης.

16) Επανεξέταση της λειτουργίας και των θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία, σημειωτέον, έρχεται πρώτη σε διαφθορά.

17) Εκλογή Αρχιεπισκόπου από το λαό, στα πρότυπα της Κύπρου.

18) Ιδιαίτερη μέριμνα στον βασικό πυλώνα της Παιδείας. Εισαγωγή στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση μαθημάτων σε μορφή προσαρμοσμένη στην ηλικία των μαθητών, της διδακτικής σημασίας της ιστορίας, της γλώσσας, των αρχαίων ελληνικών. Αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, με κριτήριο την επάρκειά τους στη γνώση της ελληνικής γλώσσας(απαράδεκτο να υπάρχουν ανορθόγραφοι και αγράμματοι δάσκαλοι), πέραν του γνωστικού τους αντικειμένου. Ανάδειξη του ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ και όχι δημοσιοϋπαλληλικού τους καθήκοντος (Ομοίως, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ).

Κανένα μνημόνιο, καμία επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής, μείωση επιτοκίων, ελεγχόμενη πτώχευση, αναδιάρθρωση η όπως αλλιώς βαφτίσουν την σχεδιαζόμενη υποδούλωση μας, δεν μας σώζει. Απλά γιατί το θέμα δεν είναι κυρίως οικονομικό. Είναι θέμα κυρίως θέμα ελευθερίας και ταυτότητας. Ποιοι είμαστε, ποιες είναι οι αξίες με τις οποίες ζούμε και για τις οποίες είμαστε έτοιμοι και να πεθάνουμε; Είναι πάντα οι ίδιες, «του Χριστού η πίστη η αγία και της πατρίδος η ελευθερία».

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ. ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΝΑ ΕΚΒΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΛΙΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΝΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.

ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Νίκος Βασιλειάδης

Δικηγόρος – Επίκουρος Καθηγητής Ιστορίας

Πρόεδρος ΠΔΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα