Γιατί η αποστολή ενημερωτικών ομαδικών μηνυμάτων στους μετανάστες της Μόριας κατέληξε σε φιάσκο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Αν ισχύει η αποκάλυψη ότι από τους 13.000 πρόσφυγες/μετανάστες της Μόριας, οι Αρχές έχουν καταχωρημένα μόνο 2.000 αριθμούς κινητών τηλεφώνων και ότι αυτό εμπόδισε την πρωτοβουλία ενημέρωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τότε μιλάμε για μεγαλοπρεπέστατο φιάσκο και απόδειξη ανοργανωσιάς.

Σύμφωνα με τις «Δικογραφίες», προκλήθηκε πανικός όταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αποστολής ομαδικών μηνυμάτων σε όλες τις γλώσσες και τις διαλέκτους τους, με τα οποία θα καλούνταν οι πρόσφυγες/μετανάστες για ιατρική εξέταση και καταγραφή στη νέα δομή που δημιουργήθηκε στο Καρά Τεπέ.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι «Δικογραφίες», την αποστολή των μηνυμάτων θα αναλάμβανε το 112 της ΓΓΠΠ, όμως όταν ζητήθηκαν οι αριθμοί των κινητών τηλεφώνων από την Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, τότε διαπιστώθηκε πως μόλις 2.000 από αυτούς είχαν δηλώσει αριθμό κινητού τηλεφώνου, με αποτέλεσμα η προσπάθεια, να καταλήξει σε φιάσκο.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα