Γιατί έστειλε εξώδικα στα κανάλια η δικηγόρος του Κουφοντίνα | newsbreak

Μοιραστειτε το

Εξώδικο σε ΣΚΑΪ, MEGA, OPEN TV, ALPHA και ANT1 στάλθηκε από την πληρεξούσιο δικηγόρο του απεργού πείνας τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί επί 50 συνεχόμενες μέρες επιδίδονται «σε μία πρωτοφανή επίθεση κατά του κρατούμενου» και «δεν φείδεστε ποταμού λόγου, επιθέτων και ρητορικής για να τον εξυβρίζετε, συκοφαντείτε και λοιδορείτε, συσκοτίζοντας την αλήθεια, και αποκρύπτοντας το γεγονός ότι το μόνο αίτημά του είναι η εφαρμογή ενός άδικου) νόμου (προαναγγελθέντος και δηλωμένου ως φωτογραφικού), που όμως επιβάλλει, μεταξύ των άλλων, τη μεταγωγή του στον Κορυδαλλό».
Μάλιστα, και οι καλεσμένοι των συγκεκριμένων σταθμών «με χολερικό τρόπο και ανεπίτρεπτο λεξιλόγιο, συκοφαντούν και διαστρέφουν την αλήθεια ως προς αυτήν την απεργία πείνας, ανενδοίαστα και ανερυθρίαστα».

Έτσι, η κ. Κούρτοβικ καλεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς να σταματήσουν την ανεπίτρεπτη πολεμική κατά του απεργού, και να ζητήσουν συγγνώμη «για όσα υβριστικά και συκοφαντικά έχουν εκτεθεί» από δημόσια πρόσωπα, σχολιαστές και συντελεστές.
«Αλλιώς, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος άμυνας και κάθε διαδικασίας» καταλήγει το σχετικό δελτίο.

Πηγή
Author: Δήμητρα Μ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα