Γιάννης Οικονόμου: Το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών δεν απέδωσε τα μείζονα

Μοιραστειτε το

Για το μέτρο της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στους υγειονομικούς, την πανδημία αλλά και τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Η πραγματικότητα είναι ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς δεν απέδωσε μείζονα πράγματα. Υπάρχει κόσμος εκεί που επιμένει, είναι χωρίς μισθό 2-2,5 μήνες και παρόλα αυτά δεν πάνε να εμβολιαστούν» σχολίασε ο κ. Οικονομου σχετικά με την αποδοτικότητα του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

«Στην ερώτηση “τι θα γίνει άμα γίνει Αρμαγεδδών” και πώς ορίζεται ο Αρμαγεδδών, δεν υπάρχει απάντηση. Δεν φεύγουμε από αυτό (σ.σ. στρατηγική), ούτε εκτιμούμε ότι θα φτάσουμε σε τέτοιου τύπου ακραία διλήμματα, για αυτό πάμε με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχει μια εικόνα η οποία είναι δυσάρεστη. Υπάρχει πίεση μεγάλη στο ΕΣΥ, που πιέζεται αλλά αντέχει, υπάρχει μια αίσθηση ότι δεν αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο οι συνέπειες αυτής της ιστορίας» ανέφερε σχετικά με την πανδημία ο κ. Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε και τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ, λέγοντας πως «χωρίς αμφιβολία αυτό το ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, το έχει φέρει πιο κοντά στην προσοχή του κόσμου, από ό,τι ήταν προηγουμένως, χωρίς αμφιβολία. Το παρακολουθούμε, γιατί αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω, γιατί λέγονται και γράφονται διάφορα, και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές έτσι συνήθως θα ακουστούν, χωρίς την οποιαδήποτε διάθεση ανάμιξης ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα. Καθαρές κουβέντες δηλαδή. Με το σεβασμό που πρέπει να παρακολουθεί διαδικασίες τέτοιες. Τη σημασία που πρέπει να τους αποδίδει και με το σεβασμό που πρέπει να παρακολουθεί διαδικασίες που απευθύνονται στην κοινωνία, στον κόσμο. Είναι σημαντικό να ανοίγονται τα κόμματα στην κοινωνία, στις διαδικασίες ανάδειξης των κορυφαίων τους οργάνων. Εκτός από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ δεν το κάνουν και άλλα κόμματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά

Νέα μέτρα: Κλειστοί χώροι τριών ταχυτήτων από σήμερα και… 15 ημέρες προθεσμία για το plan B

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...