Γιάννης Οικονόμου: Στο ίδιο μήκος κύματος με την κυβέρνηση η ομιλία Καραμανλή

Μοιραστειτε το

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανένα «άδειασμα» του πρωθυπουργού, από τον Κώστα Καραμανλή.

«Κανένα άδειασμα προς τον πρωθυπουργό και καμία αιχμή προς την κυβέρνηση. Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την παρέμβασή του θα δει ότι κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την κυβέρνηση. Να ριχτεί άπλετο φως και να μην μείνει καμία σκιά», απάντησε χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση ο κ. Οικονόμου.

«Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για την υπόθεση αυτή. Πρέπει να πάρουμε όλοι απαντήσεις και η κυβέρνηση έκανε αυτό από την πρώτη στιγμή. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα φτάσουμε στο τι έγινε λαμβάνοντας υπόψιν την φύση των ζητημάτων αυτών. Κάποιοι προσπαθούν να δουν μέσα από παραμορφωτικό φακό τις απόψεις Καραμανλή. Είναι οι ίδιοι κύκλοι που του έκαναν κριτική το προηγούμενο διάστημα», πρόσθεσε.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε επίσης ότι: «Δεν υπήρξε απολύτως τίποτα. Ο Κώστας Καραμανλής είπε το αυτονόητο. Δεν ανεχόμαστε να μείνει καμία σκιά στην υπόθεση αυτή. Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν όλες οι διαδικασίες για την υπόθεση αυτή».

Ερωτηθείς είπε ότι «δεν υπήρξε καμία επικοινωνία ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Καραμανλή».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...